Dr. Ekinci’den Araban’a kurtuluş reçetesi

Dr. Ekinci’den Araban’a kurtuluş reçetesi
25 Şubat 2024 09:10

İYİ Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, klasik belediyecilik hizmetlerine yönelik projelerinin yanında ilçenin kalkınmasını ve cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak projeleri ile de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, her yaştan seçmenin ilgi odağı haline geldi. İlçede çok sayıda belediye başkan adayı seçimlere katılırken, Dr. Erdal Ekinci’nin en şanslı aday olduğu üzerinde herkes ortak görüşe sahip.
Arabanlı olan ve uzun yıllardır doğup büyüdüğü ilçesine hizmet eden Dr. Erdal Ekinci, ilçenin makus kaderini yenecek reçetesinin hazır olduğunu ifade etti. Ekinci, “Öncelikle ilçemizde istihdama yönelik sanayi tesisleri ve işletmelerin açılmasını teşvik edeceğiz. Araban her zaman göç veren, fakirleşen ve hak ettiğini alamayan bir ilçe oldu. Araban’da bu durumu tersine çevireceğiz. Çözülemeyecek sorunumuz yok. Yeter ki kaynaklar doğru kullanılsın, ilçemize uygun projeler hazırlansın” dedi.
Araban halkına güvendiğini de vurgulayan Dr. Ekinci, şöyle devam etti: “Uzun zamandır seçime yönelik çalışıyoruz. Milletin desteğini alan güçlü bir ekibimiz var. Bu nedenle büyük bir dip dalga ile seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü Araban halkı kendisine hizmet edecek adayı çok iyi biliyor. Bizlere gösterilen ilgilin her geçen gün arttığını görmek umudumuzu ve motivasyonumuzu artırıyor. 31 Mart’ta kazanan Araban olacak.”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...