27haber.com etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Dr. Ekinci’den Araban’a kurtuluş reçetesi

25 Şubat 2024
İYİ Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, klasik belediyecilik hizmetlerine yönelik projelerinin yanında ilçenin kalkınmasını ve cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak projeleri ile de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey 100. Yıl Tünellerinde Sona Doğru

17 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan en önemli projelerden olan tünel projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çalışmalarda sona yaklaşıldı.Şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılan devasa projelerden olan Şah..
Ekonomi

17 Ocak 2024
Güneydoğu'nun 2023 yılı temel gıda ihracatı 3,8 milyar dolarMakarna, buğday unu, bitkisel yağlar, bisküvi ve kakaolu mamuller gibi temel gıda ürünleri içeren hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektöründe Türkiye'nin en fazla ihracat ya..
Gündem

STK’lardan işbirliği toplantısı

15 Ocak 2024
Elimi Tut Derneği Başkanı Meltem Aydın ve dernek yöneticileri, Gaziantep Yardım Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında karşılıklı işbirliği imkanları masaya yatırıldı.İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayarak toplumsal barış ve ..
Gündem

Şahinbey Belediyesi’nden Öğrencilere Destek Bitmiyor

12 Ocak 2024
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini yükseltmek için deneme sınavları yapıyor. Liselere ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav set..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

4 Ocak 2024
Başkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziya..
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

29 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatanda..
Yerel Yönetimler

BÜSEM’de Anahtar Teslimleri Devam Ediyor

14 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve 12 meslek grubunu içinde barındıracak Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi’nde (BÜSEM) Fıstıkçılar Sitesi’nin ikinci tur kuraları çekildi.Şehrin ekonomisine katkı sağlayar..
Spor

Şahinbey Ampute Çıkışını Sürdürüyor 6-1

6 Aralık 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-1 mağlup ettiİçerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Beled..
Gündem

ALİMDER’den Diyarbakır çıkartması!

19 Kasım 2023
Gaziantep Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) Başkanı Oktay İzcikılınç ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Bölge Adliye Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz’ın davetlisi olarak Diyarbakır’a günübirlik program düzenledi.Gaziantep Atatü..
Asayiş

Suç Makinesi Jandarmadan Kaçamadı

6 Kasım 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hakkında 155 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan şahıs, adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama takip ve çalışmalar sonucunda, Nurdağı İlçesinde 0..
Ekonomi

Sütlü Çay Anuga’da görücüye çıktı

10 Ekim 2023
Soğuk ve sıcak içecek sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Akanlar Çikolata yeni ürünü sütlü çayı ilk kez Anuga’da görücüye çıkardı. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgi gösterdiği sütlü çay lezzetiyle dikkat..
Ekonomi

GAHİB’ten Ödül Yağacak

3 Ekim 2023
Dünya halı üretiminin başkenti olma özelliğiyle adından sıkça söz ettiren Gaziantep'te Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenecek Tasarım Günleri etkinliklerinde Halı İhracatının Yıldızlarıyla IX. Makine Halı Tas..
Gündem

TÜİK Konut Satış Verilerini Açıkladı

18 Eylül 2023
TÜİK ağustos ayı konut satış verileri açıklandı. TÜİK rakamlarına göre Türkiye genelinde ağustos ayında 122 bin 91 adet konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki aya göre %11 artış, bir önceki yılın aynı ayın..
Teknoloji

Vali Çeber GAÜN TakımlarınıTEKNOFEST Başarılarından Dolayı Kutladı

6 Eylül 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TEKNOFEST yarışmalarında ödül kazanan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) takımlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST yarışma..
Gündem

ENDEKSA İstanbul Konutları İçin Çalışma Yaptı

5 Eylül 2023
Endeksa, İstanbul'daki konutları özelliklerine göre 2 segmente ayırarak değer değişimine yönelik bir çalışma yaptı.Üst segment olarak tanımlanan konutların ortalama metrekare fiyatı 47 bin 682 TL, ortalama konut fiyatı 13 milyon 207 bin..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesinden Nizip’e Yakışacak Dev Tesis

4 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi önemli bir projeye daha imza atarak Nizip İlçesi’ne yapılan Nizip Nikâh Salonlarının temel atma törenini gerçekleştirdi.Şahinbey Belediyesi Şahinbey İlçesi’ni güzelleştirecek projelerin yanı sıra diğer ilçeler için..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...