son dakika haberleri etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Erikçe Macera Parkı’nda Sıra Dışı Etkinliklerle Keyifli Vakit

2 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Erikçe Ormanı’nda kurulan macera parkı, yıl içerisinde çeşitli aktivitelerle vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.Kampa gelen vatandaşlara, ilk etapta kamp liderleri eşliğinde ..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Gündem

Tahmazoğlu’na İtibar Suikastı

30 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin belediyeden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Şahinbey Belediyesi olarak kapsayıcı hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşan hizmetlerimiz s..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Net Konuştu “Hiçbir şey Eskisi gibi Olmayacak”

28 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TAHMAZOĞLU'NDAN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER 31 Mart Yerel S..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Ekonomi

Gaziantep Halı Sektörünün Güçlü Markalarını Ağırlayacak

24 Nisan 2024
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, ..
Asayiş

Valilikten Açıklama, “O Şahıs Gözaltına Alındı”

24 Nisan 2024
Gaziantep Valiliği, şehir içi dolmuşta uygunsuz ve ahlak dışı hareketler yapan şahsın gözaltına alındığını duyurdu.Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:“İlimizde şehir içi dolmuşlarından birinde uygunsuz ve ahlak dışı hareketle..
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

Başkan Yılmaz: Her Zaman Mustafa Kemal’in İzinde Yürüyün

24 Nisan 2024
Başkan Yılmaz, “Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, Belediye Başkanıyım. Biz; Mustafa Kemal Atatürk'ün ..
Ekonomi

Başkan Kadooğlu’ndan ihracatçılara uyarı:Finans yönetimine dikkat!

20 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın” uyar..
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Davet

19 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek; yüzme etkinliği..
Gündem

Şehitkamil’in Çocukları 23Nisan Coşkusunu Doyasıya Yaşayacak

17 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yaştan çocuğa hitap edecek ve b..
Gündem

Göçer:”Ramazan Bayramı Dünya Üzerinde Katliamların Durmasına Vesile Olsun”

9 Nisan 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Gazze’de yaşanan soykırım nedeniyle buruk bir bayram yaşayacak olsak da hiçbir zulüm ebedi değildir ve inanıyorum ki Rabbimiz tüm zalimlerin zulümlerini kendilerine çevirecektir.” dedi. Ramazan..
Yerel Yönetimler

Araban Sarımsağı Hak Ettiği Değerini Buldu

22 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Araban Ziraat Odası iş birliğinde Araban Sarımsağı, Avrupa Birliği coğrafi işaret tescilini aldı.GBB Tarımsal Hizmetler ve Gıda Daire Başkanlığına bağlı Coğrafi İşaret ve Markalaşma Şube Müdürlüğ..
Ekonomi

Güneydoğu’nun 2 aylık hububat ihracatı 560 milyon dolar

19 Mart 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde 2023’ün ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, yılın ilk 2 ayında ihracatını yüzde 19,5 artırarak 560 milyon dolara taşıdı. Buğday unu, makarna, bitkisel yağlar ile şeker ve ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri Trafiğe Açıldı

16 Mart 2024
Şahinbey Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri vatandaşın kullanımına açıldı.Özellikle Ramazan ayında şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğ..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu İşlenmeyen Arazileri Tarıma Kazandırdı

14 Mart 2024
Daha önce 57 kırsal mahallede yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şimdi de a..
Sağlık

14 Mart 2024 Dünya Böbrek Günü

14 Mart 2024
Böbreğin metabolik ve hormonal fonksiyonlarında ilerleyici ve geri dönüşsüz kayıp ile seyreden Kronik Böbrek Hastalığı (KBH); artan sıklığı, komplikasyonlara ve ölümcül durumlara yol açması, yaşam kalitesini azaltması, diyaliz ve böbrek nak..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...