son dakika haberleri etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Rektör Prof. Dağlı: Türk Milleti Aydınlık Geleceğimizi Yok Etmek İsteyenlere Geçit Vermemiştir

12 Temmuz 2024
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Prof. Dr. Güner Dağlı mesajında, “Yüce Türk milleti ülkemizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceği..
Ekonomi

GTO’da Özbekistan İle İş Ve Yatırım Fırsatları Konuşuldu

11 Temmuz 2024
Bir dizi ziyaret için beraberindeki ticari heyet ile Türkiye’ye gelen Özbekistan Cumhuriyeti Navoi Valisi Normat Tursunov, Gaziantep programı kapsamında Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyeleriyle bir araya geldi.Özbekistan heyetinin ziyar..
Ekonomi

GAİB’den Yeşil Dönüşüm Ve Sürdürülebilirlik Semineri

9 Temmuz 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) üyelerine yönelik Avrupa Yeşil Mutabakatı konusunda bir faaliyete daha imza attı. Daha öncesinde Uygulamalı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi dahil pek çok eğitim ve seminer düzenleyen ve web si..
Ekonomi

Altunkaya, iş dünyasını yeşil dönüşüme hazırlayacak

9 Temmuz 2024
Global bir eğitim markası olan TÜV Austria Türk Akademi ve Gaziantep’te bölgenin en güçlü şirketlerinden Altunkaya Şirketler Grubu “Eğitim İş Ortaklığı“ sözleşmesi imzaladı.Altunkaya Şirketler Grubu’nda imzalanan sözleşmeye Altunkaya Ş..
Ekonomi

Hububat ihracatı ilk 6 ayda 5,9 milyar dolar oldu

5 Temmuz 2024
Bisküvi, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel gıda ürünlerini kapsayan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün yılın 6 ayı sonunda toplam ihracatı yüzde 6,9 artışla 5,..
Eğitim

Güçlü Kadrosuyla Özel Bireylere ‘Değer’ Katıyor

4 Temmuz 2024
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren 300 özel bireyin faydalandığı Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi, eğitim programlarıyla göz dolduruyor. Merkez bünyesinde fizyoterapi salonları, hobi atölyeleri, oyun..
Asayiş

226 Aranan Şahıs JASAT Çemberine Takıldı

3 Temmuz 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, “ÇEMBER” operasyonları kapsamında Haziran ayı içerisinde il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik JASAT ekipleri tarafından icra edilen faaliyetlerde, ç..
Asayiş

Hangi Dövizci Vurgun Yaptı

3 Temmuz 2024
Gaziantep İbrahimli bölgesinde bulunan Kare döviz bürosu sahiplerinin çok sayıda iş adamının dövizlerinin de içinde olduğu 20 milyon dolarla kayıplara karıştığı iddia edildi.Gaziantep'te faaliyet yürüten Kare Döviz bürosunun, yaklaşık 2..
Yerel Yönetimler

Rayiha Ve Baharat Müzesi Bayramda Misafir Ağırladı

26 Haziran 2024
Gaziantep'teki Rayiha ve Baharat Müzesi, Kurban Bayramı tatilinde büyük ilgi gördü. 9 günlük tatil süresince 4 bin ziyaretçiyi ağırlayan müze, hem eğitim hem de gastronomi alanında eşsiz deneyimler sundu.Rayiha ve Baharat Müzesi, b..
Politika

Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz istifa etti.

25 Haziran 2024
Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz Gaziantep İl Başkanlığına aday gösterildi. İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu açıklandıktan sonra Yılmaz sosyal medya hesabından istifasını açıkladı.  Yılmaz yaptığı paylaşımda şu ifadelere y..
Sağlık

Diyetisyen Demirci: Yaz Aylarında Sıvı Tüketiminin Önemi

24 Haziran 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Diyetisyeni Meltem Demirci, yaz aylarında yeterince sıvı alınmazsa, susuz kalma (Dehidrasyon) riskiyle karşı karşıya kalınabileceğini söyledi.Yaz aylarında sıvı tüketiminin önemine değinen Demirci, “Yaz m..
Ekonomi

Fikret Kileci İlk 1000 İhracatçıyı Kutladı

8 Haziran 2024
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2023 yılı araştırma verilerine göre Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısını açıkladı.TİM tarafından kamuoyuyla paylaşılan Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırma Raporu ile ilgili açıklamalarda bulunan ..
Politika

Öztürkmen, 6 kilogram buğday 1 litre mazot ediyor

7 Haziran 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, TBMM Genel Kurulu’nda, iktidarın buğday üreticisine eziyet ettiğini belirtti. Hasadın başlamasına rağmen taban fiyatın hâlâ açıklanmadığını, TMO ofisleri önünde yine uzun buğday kuyrukları oluştuğ..
Eğitim

SANKO Okulları’na TÜBİTAK’tan Ödül Yağmuru

5 Haziran 2024
SANKO Okulları öğrencileri, “55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması” ve “18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” Türkiye Finalinden bir Türkiye ikinciliği, üç Türkiye üçüncülüğü ve iki teşvik ödülü ..
Yerel Yönetimler

İki Günde 13.127 Ünite Kan Bağışı

29 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken iki günde 13.127 ünite kan bağışı gerçekleşti.Şahinbey Belediyesi tarafından gelene..
Yerel Yönetimler

Erikçe Macera Parkı’nda Sıra Dışı Etkinliklerle Keyifli Vakit

2 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Erikçe Ormanı’nda kurulan macera parkı, yıl içerisinde çeşitli aktivitelerle vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.Kampa gelen vatandaşlara, ilk etapta kamp liderleri eşliğinde ..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Gündem

Tahmazoğlu’na İtibar Suikastı

30 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin belediyeden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Şahinbey Belediyesi olarak kapsayıcı hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşan hizmetlerimiz s..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

BAYRAMLARDA O SEVİNÇ VE SÜRÜR NİMETLERİNİ ŞÜKRE ÇEVİRMEK…

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

ENFLASYON UÇUYOR MU DÜŞÜYOR MU?

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...