Araban etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Araban İlçe Başkanı İstifa Etti

28 Nisan 2024
25 Ekim 2017’de başlayan hikayenin mimari Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongre'sinde delegelerin oy çoğunluğuyla Müsavat Dervişoğlu yeni dönem İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçildi.İyi Parti 5.Olaganüstü Kong..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Politika

Dr. Erdal Ekinci: Başkanlığa Gün Sayıyor!

25 Mart 2024
Araban ilçesinde seçim heyecanı dorukta. Dr. Erdal Ekinci, halkın gönlünde taht kurarak başkanlık için hazırlıklarını sürdürüyor. Ekinci'nin liderliğindeki hareket, Araban'ı büyük bir değişim ve yenilenme dönemine taşımaya hazırlanıyor...
Politika

Araban’da Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

22 Mart 2024
Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Ekinci'..
Politika

Arabanlı Kadınlar, “Doktor Erdal’ın Hastasıyız “

13 Mart 2024
İyi Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci Araban merkez ve köylerinde sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor. 22 yıldan beri Araban halkının dertlerine derman olan Ekinci, köy ve mahallede adım adım seçim çalışmalarına devam ed..
Politika

Dr. Erdal Ekinci: “Araban DEĞİŞİME Hazır!”

3 Mart 2024
Araban ilçesinde gerçekleşen İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, adeta bir miting havasında geçti. Renkli görüntüler, coşku dolu kalabalık ve yoğun katılım, halkın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal EKİNCİ’ye olan ilgisini..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Yeni Dönemde Spor Salonlarının Sayısını Arttıracak

27 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3’üncü döneminde 50’ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu’nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizme..
Politika

Dr. Ekinci’den Araban’a kurtuluş reçetesi

25 Şubat 2024
İYİ Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, klasik belediyecilik hizmetlerine yönelik projelerinin yanında ilçenin kalkınmasını ve cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak projeleri ile de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban’da Hizmete Devam Dedi

23 Şubat 2024
Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban'da Hizmete Devam DediGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için bisiklet dağıtımları Yavuzeli ve Araban’da devam ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Ş..
Gündem

Ak Parti Araban İlçe Başkanı Belli Oldu

5 Şubat 2024
Edinilen bilgilere göre AK Parti Araban İlçe Başkanlığından istifa eden Kamil Kasney'in yerine Avukat Seydi Vakkas Ömeroğlu’nun atandığı öğrenildi.AK Parti Araban İlçe Başkanlığına atanan Ömeroğlu, 05.02.2024 (yarın) saat 12:00’da Araba..
Politika

Kasney görevden alınacak mı yoksa istifa mı edecek?

31 Ocak 2024
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar aday tanıtım toplantısına katılan Araban AK Parti İlçe Başkanı Kasney Araban Cumhur ittifakı MHP adayı Mehmet Özdemir sahneye davet edildiği zaman yan kapıdan çıkı..
Gündem

Gaziantep ‘te MHP Adayları Belli Oldu

11 Ocak 2024
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep’te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.Buna göre, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Sait Kılıç, Araban Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir, Karkamış Belediye Başkan Ada..
Asayiş

Çobanlar Çetesine Şafak Vakti Kafes Operasyonu

10 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip..
Gündem

Araban’da Hangi parti

22 Aralık 2023
Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçe başkanlığı adaylığının ve temayül yoklaması sonuçlarının gündeme geldiği toplantıda en önemli konulardan birisi de Araban Belediyesi'nin hangi partiye verileceği oldu.Yapılan görüşmede Cumhur İtti..
Asayiş

Araban’da İntihara teşebbüs

23 Kasım 2023
Araban Karacaören köy yolu üzerinde bir vatandaş intihara teşebbüs etti.İhbar üzerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri hazırda bekledi...
Politika

AK Parti Gaziantep’ten Yavuzeli ve Araban’ı Ziyaret

11 Ekim 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan çoşkulu kalabalık İl Başkanı Murat ÇETİN ve yönetimini mutlu etti...
Politika

Ak Partili Dört İlçe Başkanı Görevden Alındı

31 Ağustos 2023
Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Abdülkadir Sökücü, Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Nurdağı İe Başkanı Ramazan Analık ve Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney görevden alındılar...
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR, 7 İLÇE BELEDİYESİNE SELEKTÖR MAKİNESİ DAĞITTI!

6 Ağustos 2023
ÇİFTÇİNİN ÜRÜN VERİMLİLİĞİ ARTACAK, MASRAFI AZALACAKGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğinde yerel çeşitleri korumak, bölgelere özgü çeşitleri çoğaltmak ve ata tohumlarını yaygınlaştırmak ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...