Gaziantep etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Güler; Basın Emekçilerine Şükranlarımızı Sunuyoruz

21 Ekim 2024
Halkın haber alma hakkını sağlamak için gece gündüz demeden çalışan, toplumun nabzını tutarak bizlere ışık tutan siz değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.Yerel ve ulusal basınd..
Gündem

Gaziantep Çiçekçiler Derneğinde Kan Değişimi

21 Ekim 2024
Gaziantep Çiçekçiler Derneği olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Yapılan genel kurul sonrası dördüncü dönem başkanı Mustafa Sarraf görevi yeni başkan seçilen Servet Kaya’ya devretti.Gaziantep Çiçekçiler Derneği’nin 5. olağan genel..
Sağlık

Meme Kanserinde Erken Tanı, Hayatınızı Kurtarabilir

21 Ekim 2024
Her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”, dünya çapında yaklaşık 2 milyon kadını etkileyen bu hastalığın erken taranmasını ve önlenmesini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Ekim ayında, tüm dünyada gerçekleştirilen farkınd..
Gündem

Yeni Baro Başkanı Belli Oldu

20 Ekim 2024
Gaziantep Barosu 47. Olağan Genel Kurulu kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Bülent Duran Baro başkanlığı yarışını kazandı ve Gaziantep Barosunun yeni başkanı seçildi.  5 adayın yarıştığı seçimde Bülent Duran kullanılan yaklaşık 2 bi..
Ekonomi

Dönüşüm, Kurum Kültürümüz Olmalı

19 Ekim 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), bölgedeki işletmelerin ikiz dönüşüm, karbon nötr ve sürdürülebilirlik hedeflerini desteklemek amacıyla, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde, “İş Dünyasının Kaçınılmazı: Yeşil Dönüşüm, Sürdürülebil..
Sağlık

Koroner Bypass Ameliyatı ile Sağlıklı Bir Geleceğe Merhaba Deyin

19 Ekim 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. M. Adnan Celkan, kalp sağlığının korunması ve tedavi yöntemleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Son yıllarda kalp hastalıkları, özellikle koroner arter hastalığı, dü..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Modeli İle Kamu Yararı Gözeten Örnek Proje

19 Ekim 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde, Gaziantep Valiliği’nin onay kararıyla Hazine’ye ait taşınmazların devrini içeren kapsamlı bir protokol imzalandı.Protokolün amacı..
Sağlık

20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü

19 Ekim 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Kurtgil, düşük kemik kütlesi ve kemik yapısının bozulmasıyla karakterize olan osteoporozun, kemik gücünün bozulmasına ve kırık..
Asayiş

İntihar mı Cinayet mi

18 Ekim 2024
Gaziantep'in en işlek caddelerinden İncillipınar Caddesinde ağır hasarlı binanın altında erkek cesedi bulundu! Çevredeki kişilerin gelen ağır koku sonucu polise yapılan ihbar sonrasında olay yerine ekipler geldi Gaziantep'in Şehitkamil ..
Yerel Yönetimler

Sağlık Bakanı Memişoğlu Ak Parti Gaziantep Teşkilatı İle Buluştu

17 Ekim 2024
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve toplantı için Gaziantep’e geldi. Bakan Memişoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatla da buluştu. Sağlık Bakanı Memişoğlu, teşkilat ziyaretinde Gazze’de yaşanan s..
Sağlık

Sağlık-Sen Şube Başkanı Arayıcı Bakan Memişoğlu ile görüştü

17 Ekim 2024
"Sağlık çalışanlarının iş yükü hafifletilmeli"Sağlık -Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Dervişoğlu ile görüşerek, sağlık çalışanlarının sorunlarını iletti ve çözüm önerilerini sundu.S..
Sağlık

Büyük zorluklarla geldiği Anka Hastanesinden yürüyerek çıktı

17 Ekim 2024
Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne acı içinde topallayarak gelen 74 yaşındaki hasta, gerçekleştirilen operasyon sonrası hastaneden yürüyerek çıktı.Gaziantep'te yaşayan 74 yaşındaki Nazan Oğuz, uzun zamandır belinde ve bacaklarında..
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi “Emzirmenin Önemine Dikkat Çekti”

14 Ekim 2024
Emzirme, bebeklerin sağlıklı gelişimi için en doğal ve etkili beslenme yöntemidir. Anne sütü, bebeklerin ilk altı ay boyunca ihtiyaç duyduğu tüm besin öğelerini içerdiği gibi, bağışıklık sistemlerini güçlendiren antikorlar ve enzimler de ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 8. Kitap Fuarı Açıldı

13 Ekim 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından 8’incisi düzenlenen “Şahinbey Kitap Günleri” temalı kitap fuarı kapılarını açtı.Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep Ün..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin 8. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

11 Ekim 2024
Şahinbey Belediyesi 8. Kitap Fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 12 Ekim Cumartesi günü 170 yayınevi ve 131 yazarın katılımıyla kapılarını açıyor.Şahinbey Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Şahinbey Kitap Günleri” t..
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği

11 Ekim 2024
Meme kanseri, dünya genelinde kadınlarda en sık teşhis edilen kanser türüdür. Erkeklerde de çok az sıklıkla görülebilen bir kanserdir. Meme kanseri erken evrelerde belirti vermeyebilir, bu nedenle kadınların vücutlarını tanıması ve herhan..
Gündem

Valilik “Geçici İşgal Teslim Tutanağı” İle İlgili Açıklama Yaptı

10 Ekim 2024
Bazı yazılı basın mecraları ve televizyon haber programlarında Şahinbey ilçemize bağlı Deredüzü Kırsal Mahallesi’nde depremzedelere deprem köy evlerini eksiksiz teslim aldıklarına dair AFAD İl Müdürlüğü tarafından belge imzalatıldığı anca..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te Kongre Heyecanı

10 Ekim 2024
AK Parti, 19 Ekim Cumartesi günü Şehitkamil İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2002 ruhunu yeniden canlandırma hedefiyle yola çıkan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, bu kongre ile birlik ve kararlılığın simgesi ol..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...