Gaziantep etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GAÜN Öğrencileri Filistin İçin Yürüdü

7 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için yürüdü. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Recep Yumrutaş ve Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ile Genel..
Yerel Yönetimler

Gazi Torunları Çanakkale’de Ecdat İle Buluşuyor

7 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” Projesi kapsamında 218.327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.Çanakkale’de ecdatla buluşacak olan öğrencilerin bilgilendirme toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Meh..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den Şahin ve Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

7 Mayıs 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerind..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Alnıaçık ANKA’da

7 Mayıs 2024
Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Süleyman Ömer Alnıaçık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin hekim kadrosu ..
Kültür Sanat

Kärcher’in “İlk Türk Kadın Ressamlarından Mihri Müşfik” Sergisi

7 Mayıs 2024
Şimdi Gaziantep’te… Temizlik teknolojilerinin önde gelen markası Kärcher’in ev sahipliğini yaptığı, ilk kadın ressamlarımızdan Mihri Rasim Müşfik Açba’nın eserlerinden oluşan “İlk Türk Kadın Ressamlarından Mihri” isimli resim sergisi, 4-15..
Gündem

GSO ‘dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

6 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Ku..
Eğitim

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

6 Mayıs 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İspanya Üniversiteleri ile Erasmus İkili İşbirliği Anlaşmaları ve Üniversiteler Arası İşbirliği Protokolleri (MOU) İmzaladı. Yapılan anlaşmalar öğrenci ve akademisyen değişimlerini destekleye..
Asayiş

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

6 Mayıs 2024
Jandarmadan dev kaçakçılık operasyonu:34 şahıs yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar so..
Kültür Sanat

Ressam Zehra Sengir SANKO Sanat Galerisi’inde Sergi Açtı

6 Mayıs 2024
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler” temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.Sanatın toplumların ilerlemesinde ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Temizlik Videosuyla Gündem Oldu

5 Mayıs 2024
Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çevre temizliği..
Spor

Sabah’tan Çağrı: Haydi Maça

5 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, tüm şehrin Gaziantep FK’ya destek çıkması için çağrıda bulundu.ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI Başkan Sabah, “Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de art ard..
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Ekonomi

Ünverdi Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Degerlendirdi

3 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının a..
Eğitim

Altunkaya Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

3 Mayıs 2024
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliye..
Yerel Yönetimler

Her Kart Gaziantep Kart Ödül Kazandı

3 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde Gazi şehirde ulaşım alanında yapılan akıllı ve yeşil dönüşümü anlattı.Programda ayrıca Başkan Şahin’e..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi Meclis Toplantısı Tamamlandı

3 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 1. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam, 8 madde görüşüldü.Şehitk..
Asayiş

Jandarmadan Sahte Deterjan Operasyonu

3 Mayıs 2024
İki milyon beşyüz elli bin TL'lik malzemeye el konuldu. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve istihbari çalışmalar sonucu; Şehitkamil ..
Politika

Mali Müşavirlerin Sorunları Meclis Gündeminde

3 Mayıs 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Mali Müşavirlerin Yoğun İş yükünü ve Sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.Türkiye’de görev yapan mali müşavirlerin iş yükü ve sorumluluklarının her geçen gün daha da arttığını söyleyen Melih Meriç..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...