Gaziantep etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Üniversitesi Zirvedeki Yerini Korudu

25 Temmuz 2024
ÜNİAR MEZUN MEMNUNİYETİ 2024 RAPORU-SANKO ÜNİVERSİTESİ TÜM LİSANS PROGRAMLARIYLA DERECEYE GİREREK ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU-REKTÖR PROF. DR. DAĞLI: “BAŞARIDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ SAĞLAMAK BİZLERİ DAHA ÇOK GÜÇLENDİRİYOR”SANKO Ün..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de 10 Ton Kuruyemiş İmha Edildi

25 Temmuz 2024
-GÜVENLİ GIDA DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYORŞehitkamil Belediyesi, insan sağlığını tehlikeye atabilecek işletmelere karşı kapsamlı denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Son yapılan denetimlerde, ele geçirilen güvenilir gıda vasfı..
Gündem

“Halk haberine sahip çıktığı zaman bayram olacak”

24 Temmuz 2024
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımlayan Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, “ Evet artık gazeteler, sansür memurlarının kontrolünden geçtikten sonra yayımlanmıyor. Ama bu basından sansürün..
Asayiş

Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Darbe

24 Temmuz 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM, JASAT ve KÖPEK unsurlarınca başlatılan fiziki ve teknik takip sonucunda, Oğuzeli ve Şahinbey ilçelerinde 'Si..
Sağlık

Diyetisyen Berk, SANKO Hastanesi’nde

23 Temmuz 2024
Diyetisyen Nur, Seda Güler Berk, SANKO Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Koordinatörü olarak göreve başladıNur Seda Güler Berk, 1990 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nizi..
Sağlık

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Demiroğlu Medical Point Hastanesi’nde

23 Temmuz 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan uzman ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Burcu Sidar Ateş Demiroğlu’nu dahil etti.Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. ..
Asayiş

İşçi Servisi Kafa Kafaya çarpıştı

22 Temmuz 2024
Gaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.Feci kaza, Şehitkamil ilçesi 3.Organize Sanayi Bölges..
Yerel Yönetimler

Güneydoğulu Hububatçılar Başkan Tahmazoğlu’nu ziyaret etti

21 Temmuz 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamuleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Ziyaret..
Ekonomi

Tüm Dünyada Üretim ve Tüketim Alışkanlıkları Değişiyor

21 Temmuz 2024
TİM Başkan Vekili ve GAİB Koordinatör Başkanı Kileci ekonomi gündemini değerlendirdi:"Tasarruf yukarıdan aşağıya olmalı""Sıkı para politikasını genele yaymak gerekiyor""Tüm dünyada üretim ve tüketim alışkanlıkları değişiyor" ..
Yerel Yönetimler

Fırat’ın Suyu Gaziantep’in Sanayisi İle Buluşuyor

21 Temmuz 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözüle..
Yerel Yönetimler

Dondurma Karavanı Çıksorut ve Yeşilova’da ki Çocuklara Mutluluk Götürdü

21 Temmuz 2024
Ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için Başkan Umut Yılmaz tarafından hayata geçirilen ‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocukların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.Ekonomik krizin derinleştiği ve dondurma gibi çocukların vazgeçilmez le..
Yerel Yönetimler

Menengiç Kahvesi AB Coğrafi İşareti Almasına Son Adım

19 Temmuz 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Avrupa Birliği (AB) Coğrafi İşareti tescili için başlatılan çalışmayla Gaziantep Menengiç Kahvesi başvurusu AB Resmi Gazetesi’nde yayınlandı. 3 aylık itiraz süresinin dolmasının ardından ür..
Yerel Yönetimler

Kent Lokantaları Vatandaştan Tam Not Aldı

19 Temmuz 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz tarafından Şehitkamil’de hayata geçirilen Kent Lokantası projesi, uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleriyle halkın takdirini..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Elektronik Burun Cihazı ile Hastalıklar Teşhis Edilecek

19 Temmuz 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eyüp İlker Saygılı, koku ile farklı hastalıkların teşhis edilmesini sağlayan “Elektronik Burun” cihazının tasarımını geliştirdiklerini söyledi.Cihaz say..
Ekonomi

Pamyağ Vali Kemal Çeber’i Ağırladı

18 Temmuz 2024
Başkan Mehmet Özyurt;“Dünya Pazarlarından Daha Fazla Pay Almayı Hedefliyoruz”Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Türkiye’nin bitkisel yağ sektöründeki en önemli kuruluşlarından birisi olan Pamyağ’ı ziyaret ederek firmanın üretim ve ihrac..
Gündem

Oğuzeli’nin Bacısına Hüzünlü Veda

18 Temmuz 2024
Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Mardin Vali Yardımcısı olarak atanan Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar'a Hükümet Konağı önünde veda programı düzenlendi.Oğuzeli'nde 4 yıldır 'İnsanı Yaşat ki Devlet Y..
Politika

Başkan Fedaioğlu, “Vizyoner Bir Ekiple Yola Çıkmaya Hazırlanıyoruz”

18 Temmuz 2024
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yönetimi belli oluyor. Atamasının ardından hızlı bir şekilde listesini oluşturmak içi..
Asayiş

Korkutan Araç Yangını

18 Temmuz 2024
İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Atatürk Bulvarında meydana geldi. Sokakta park halindeki otomobilde yangın çıktı. Alevler kısa ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

BAYRAMLARDA O SEVİNÇ VE SÜRÜR NİMETLERİNİ ŞÜKRE ÇEVİRMEK…

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

ENFLASYON UÇUYOR MU DÜŞÜYOR MU?

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...