doktor etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Araban’da Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

22 Mart 2024
Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Ekinci'..
Politika

Dr. Ekinci’den Araban’a kurtuluş reçetesi

25 Şubat 2024
İYİ Parti Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, klasik belediyecilik hizmetlerine yönelik projelerinin yanında ilçenin kalkınmasını ve cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak projeleri ile de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. ..
Gündem

Öğretmenin görevine son verildi

7 Aralık 2023
Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şah..
Sağlık

“Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz” dedi.

20 Ağustos 2023
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 doktorun ağır yaralandığı saldırıyla ilgili olarak 1 kişinin tutuklandığını açıkladı. Koca, "Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz" dedi. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, dün gece..
Sağlık

Gaziantep’te sağlıkta şiddet devam ediyor

18 Ağustos 2023
Gaziantep Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde Ortopedi uzmanı Op. Dr. Kamil Dayan, görev yaptığı serviste başka bir doktorun hastası tarafından darp edildi. Olay Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesinde meydana geldi. Ortopedi Uzmanı Op. Dr. K..
Sağlık

Gaziantep’te sağlıkta şiddet bitmiyor

29 Temmuz 2023
Gaziantep’te sağlıkçılara saldırı haberinin bir yenisi daha geldi. Acil serviste görevli doktora hasta yakını tarafından saldırı gerçekleşti. Acil serviste geçici olarak hizmet durdu. 25 Aralık Devlet Hastanesi acil servise hastasını getir..
Sağlık

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Almalı, SANKO’da

15 Temmuz 2023
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Duygu Alime Almalı, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Gaziantep’te 1990 yılında doğan Opr. Dr. Almalı, 2008 yılında Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. ..
Gündem

ANKA’da bayramlaşma töreni

27 Haziran 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. ANKA Hastanesi yönetimi, hekim ve personelleri Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreninde bir araya geldi.Gaziantep Özel ANKA H..
Sağlık

Kilis Tabibler Odası:Artık Yeter

21 Eylül 2022
Biz işyeri hekimlerinin ücretleri tarihimizin en düşük seviyesine geriledi. Çalışma şartlarımız olağanüstü ağırlaştı ve iş güvencemiz ortadan kalktı. Maaşlarımız düzenli ödenmiyor. SGK primlerimiz OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri) şirk..
Sağlık

Onkoloji Hastaları Doktorları İle Magnolia Tatlısı Atölye Çalışması Yaptı

31 Ağustos 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Onkoloji Servisi, bölgede uyguladığı öne çıkan tedaviler ve misafir memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çekiyor.Onkoloji hastalarının moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla..
Sağlık

Sağlık-Sen: Saldırıyı Lanetliyoruz

7 Temmuz 2022
Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nden doktorun öldürülmesine sert tepki: “Artık yeter. Daha kaç kişi ölecek?” “Bu duruma isyan ediyoruz” “Can güvenliğimiz yok”Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Konya’da Uzman Doktor Ekr..
Politika

Yakında sıradan ameliyatları yapacak doktor bulamayacağız!

23 Şubat 2022
 “Sağlık emekçilerine minnettarız diyen Sağlık Bakanı nerede? “Doktor kardeşlerimizden Allah razı olsun” diyen Cumhurbaşkanı nerede? AKP milletvekilleri nerede çok merak ediyorum!” diyen CHP Gaziantep Milletvekili ..
Sağlık

Doktorlara hukuksal destek

17 Ocak 2022
  Hekimlere görevlerini yaparken karşılaştıkları şiddet ve mobbing, malpraktis davaları başta olmak üzere, hekimlerin mali ve özlük haklarıyla ilgili konularda ücreti dernek tarafından karşılanacak hukuksal destek verecek ..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Işıl Güzel HATEM’de

6 Aralık 2021
Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, Nöroloji Uzmanı Dr. Işıl Güzel’i bünyesine kattı. Uzm. Dr. Işıl Güzel, 1980 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğdu. Orta öğrenimini Sekine Evr..
Gündem

Gaziantep’te doktor evinde ölü bulundu

20 Nisan 2021
Psikiyatri ve Ruh Hastalıkları Uzamanı Dr. Serap Parmaksız evinde ölü bulundu. Doktorun ölümü s ağlık dünyası ve yakınları arasında şok etkisi yarattı. Gaziantep’te doktor evinde ölü bulundu P..
Sağlık

Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde

29 Mart 2021
 Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde Medical Park Gaziantep Hastanesi 2008 yılında açıldığı günden bu yana başta..
Sağlık

Op. Dr. Mehmet Ali Melik, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde

26 Mart 2021
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Melik, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin uzman hekim kadrosu bünyesinde yer alarak hasta kabulüne başladı. Op. Dr. Mehmet Ali Melik, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde ..
Sağlık

Op. Dr. Ersin Borazan Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde

1 Şubat 2021
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersin Borazan, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nin uzman hekim kadrosu bünyesinde yer alarak hasta kabulüne başladı.Toplumun her kesminden insanı ''Herkes İçin Sağlık'' ilkesi ile buluşturan Özel Medical Pa..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...