yerel haberler etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GAÜN Öğrencileri Filistin İçin Yürüdü

7 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için yürüdü. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Recep Yumrutaş ve Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ile Genel..
Kültür Sanat

Ressam Zehra Sengir SANKO Sanat Galerisi’inde Sergi Açtı

6 Mayıs 2024
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler” temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.Sanatın toplumların ilerlemesinde ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Temizlik Videosuyla Gündem Oldu

5 Mayıs 2024
Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çevre temizliği..
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Ekonomi

Ünverdi Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Degerlendirdi

3 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının a..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi Meclis Toplantısı Tamamlandı

3 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 1. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam, 8 madde görüşüldü.Şehitk..
Yerel Yönetimler

Erikçe Macera Parkı’nda Sıra Dışı Etkinliklerle Keyifli Vakit

2 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Erikçe Ormanı’nda kurulan macera parkı, yıl içerisinde çeşitli aktivitelerle vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.Kampa gelen vatandaşlara, ilk etapta kamp liderleri eşliğinde ..
Gündem

HAK-İŞ Konfederasyonu, 1 Mayıs’ta Gaziantep’te Biraraya Geldi

1 Mayıs 2024
Türkiye’nin 81 ilinden gelen kıymetli emekçi kardeşlerimiz, HAK-İŞ’e gönül vermiş dava arkadaşlarımız, Emeği için var gücü ile çalışan emekçilerimiz, Emeği ve alın teri davasından vazgeçmeyen emekçilerimiz, 1 Mayıs Uluslararası Birl..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Gündem

Bakan Işıkhan: Depremden Etkilenen Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürüyor

30 Nisan 2024
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 6 Şubat depreminde etkilenen 11 il için yeni destekleri açıkladı."Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ili İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde 30.04.2024 itibarıyla s..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Gündem

Tahmazoğlu’na İtibar Suikastı

30 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin belediyeden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Şahinbey Belediyesi olarak kapsayıcı hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşan hizmetlerimiz s..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Minik Masa Tenisçilerini Ağırladı

29 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kuramları spor faaliyetleri kapsamında Türkiye’de Aksaray, Bingöl, Çorum, Denizl..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Net Konuştu “Hiçbir şey Eskisi gibi Olmayacak”

28 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TAHMAZOĞLU'NDAN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER 31 Mart Yerel S..
Sağlık

İnme Hastalarını Felç Olmaktan Kurtaran Yöntemler Fark Yaratıyor

27 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor. Hastanede Girişimsel Radyologlar tarafından (damar iç..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Ekonomi

Gaziantep Halı Sektörünün Güçlü Markalarını Ağırlayacak

24 Nisan 2024
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...