Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olan hocaya şok ceza!

Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olan hocaya şok ceza!
22 Mayıs 2021 15:18 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantepspor’a ait Celal Doğan Tesisleri’nin elektrik borcuna kefil olan BAL Ligi hocası Burak Şar’a 10 gün içerisinde Cumhuriyet Savcılığına gitmemesi halinde yakalama kararı çıkarılacak.

Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olan hocaya şok ceza!

Gaziantepspor’un amatör lige kadar düşmesinin ardından çürümeye terk edilen Celal Doğan Tesisleri’nde oyuncuların karanlıkta kalmaması için elektrik borcuna kefil olduğu belirtilen BAL Ligi hocası Burak Şar’a 3 ay tazyik hapsi cezası verilirken 10 gün içerisinde en yakın savcılığa gitmemesi halinde yakalama kararı çıkarılacak.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından mahkumlara mahsus çağrı kağıdı gönderildi. Çağrı kağıdında Burak Şar’ın hakkındaki tazyik hakkının infazı için 10 gün içerisinde en yakın savcılığa gitmesi, gitmemesi halinde hakkında yakalama emri çıkarılacağı bildirildi.

Vefakar Gaziantepsporlular Derneği sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Burak Şar hocanın suçsuz olduğunu ve biran önce gerekenin yapılmasını istedi. Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Bal liginde takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Burak Şar’a gönderilen tebliğat; tamamen takım ve futbolcuları için elektrik borcuna kefil olan hocamıza sahip çıkalım lütfen; iyi niyetin cezası böyle olmamalı” denildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan vatandaşlar ise, “Bu olayı geçiştirebilirsiniz ama suçsuz günahsız bir insan ceza alırsa bundan bütün Gaziantep sorumludur. Takımın durumu belirsiz. Tesislerin durumu belirsiz. Elektrik borcuna kefil olan Bal ligi hocamız Burak hocaya yakalama kararı Çözüm odakları bir an önce harekete geçmeli” paylaşımları yaptılar.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...