Gaziantep’i yasa boğan ölüm

Gaziantep’i yasa boğan ölüm
26 Temmuz 2021 09:36 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’i yasa boğan ölüm

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında sevilen işadamlarından İbrahim Bedir ve eşi Elif Bedir hayatını kaybetti. Bedir çiftinin 4 yıl önce de yine trafik kazasında gelinleri İlknur hayatını kaybetmişti.

Gaziantep’te meydana gelen kazada kahreden tesadüf dedirtecek bir olay da ortaya çıktı. Kilis yolunda meydana gelen kazada İbrahim ve Elif Bedir hayatlarını kaybetti. Kilis’ten dönen çift Halep Bulvarı’na geldiği esnada virajı alamayarak kullandığı 06BLA891 plakalı Peugeout marka otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. İbrahim Bedir’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki yön levhasına çarparak şarampole uçtu. Yol kenarındaki fıstık bahçesine uçan otomobil, birkaç takla attıktan sonra fıstık ağaçlarına takılarak durabildi. Hurdaya dönen araçtan fırlarken otomobilin fıstık ağacına takılan tavanı yerinden söküldü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ölen İbrahim ve Elif Bedir’in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Otopsi işlemlerinin ardından çiftin cenazesi defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi. Kaza sonrası çiftin ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Gaziantep’in sevilen işadamlarından olan İbrahim Bedir ile eşi Elif Bedir’in ölümü ile sarsılan yakınlar ve çevresi olayın şokunu yaşadılar.

Kaza sonrası hayatını kaybeden çiftin 4 yıl önce gelinlerinin de kazaya kurban gittiği ortaya çıktı. Dutluk yolunda bir kazaya müdahale eden gelinleri İlknur Bedir’e araba çarpmış ve 10 günlük hayat mücadelesini kaybetmişti.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...