Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

07 Aralık 2023 15:29 Sağlık

Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu’nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en büyük böbrek nakli hastanesini açarak cazibe merkezi olmaya doğru ilerliyor.
Türkiye’nin ilk böbrek nakli hastanesi olan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kahraman Eruslu Böbrek Nakli hastanesi, sadece Gaziantep ve çevre illerin değil ülkemiz açısından da önemli bir eksikliği gideriyor. On binlerce böbrek hastası için umut olan Kahraman Eruslu Böbrek Nakli Hastanesinde hastalar konforlu ve üst düzey hizmet almanın mutluluğunu yaşıyorlar.
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, böbrek nakli hastanesinin şehrimiz ve ülkemiz için önemini anlatmıştı. Üniversite kampusu içerisinde bulunan Kahraman Eruslu Böbrek Nakli Hastanesi bir koridorla Çocuk Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bağlanıyor.
Böbrek nakli hastanesinde yatmakta olan iki yıllık evli dönor İbrahim Kaleboynu’ndan böbrek yetmezliği olan alıcı eşi Hatice Kaleboynu’na yapılan operasyon sonucu çiftlerin mutluluğu yüzlerine yansıyor. Kahraman eruslu ailesi ve Gaziantep üniversitesine şehrimize kazandırdıkları bu marka hastane için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak : 27haber.com

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...