Son dakika etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Gündem

Güçyetmez: “23 Nisan, Cumhuriyete giden yoldaki en önemli kilometre taşıdır”

21 Nisan 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını millet olarak büyük bir coşku, gurur ve s..
Sağlık

OBA Makarna Ailesi’nden Sağlık Desteği

17 Nisan 2024
Valilik Fuaye Salonunda Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ile OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. arasında protokoller imzalandı. İmzalanan protokoller ile Şahinbey ilçesi Mavikent Mahallesine Aile Sağlık Merkezi, Şahinbey il..
Gündem

Büyükşehir’de Yaprak Dökümü

16 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Osman Toprak görevinden ayrılacağını duyurdu.Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde 10 yıla aşkın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili görevinde bulunan Osman Toprak,..
Gündem

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Ramazan Bayramı mesajı

8 Nisan 2024
“Tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk diliyorum”Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk g..
Sağlık

Kalın bağırsak kanseri farkındalık ayı

21 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, “Ciddi bir hastalık olan kalın bağırsak (Kolorektal) kanserinin farklı tedavi seçenekleri var” d..
Ekonomi

Gaziantepli Halı İhracatçılarının Yeni Rotası Hindistan

24 Şubat 2024
Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor. Dünya genelinden..
Yerel Yönetimler

Türkiye’nin İlk Hidrojenli Otobüsü Gaziantep Yollarında!

12 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Karsan tarafından üretilen ve Türkiye’nin ilk hidrojenli otobüsü için tanıtım programı düzenledi. Tanıtım sonrası hidrojenli otobüsle Gaziantep sokaklarında tur atıldı.EBRD tarafından “Yeşil Şehir” ..
Gündem

Jandarma 9 Şahsı Yakaladı

20 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, organize suç örgütüne ..
Ekonomi

GSO’da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Ocak 2024
Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında, Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımı ile gerç..
Sağlık

Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

7 Aralık 2023
Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en ..
Politika

Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

21 Kasım 2023
Ak Parti Şahinbey ilçe eski başkanı Avukat Hasan Teke, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yeril seçimler öncesinde Şahinbey Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teke, başvurusunu büyük bir katılımla Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yapar..
Politika

İyi Parti’de İstifa

31 Ekim 2023
İYİ Parti Gaziantep Teşkilatı’nda peş peşe yaşanan istifaların ardından İl Başkanı Mehmet Başaran da istifa etti.  Son kongreden sonra suların durulmadığı İYİ Parti Gaziantep teşkilatında istifalar hız kesmedi. Son genel seçimin ardından i..
Asayiş

Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

11 Ekim 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep ili Şehitkâmil ilçesinde bir şahsın ikametinde uyuşturucu madde ve sil..
Gündem

Ali Babat’ın acı günü

2 Eylül 2023
Gazeteci-Basın Danışmanı Ali Babat'ın kardeşi Abdullah Babat hayatını kaybetti. Sosyal Güvenlik Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğünden emekli olan Abdullah Babat, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu 54 yaşında hayata veda etti. İki çocuk babası o..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan “ARANAN ŞAHISLAR” Operasyonu

18 Ağustos 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde 19 Temmuz 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; “U..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin, Motorları Çalınan Engelli Çifte Yenisini Getirdi

15 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.Beyazlar Mahallesi’nde bulunan Malak Ailesi’nin evinin önünden 4 Ağustos günü çalınan,..
Politika

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Belli Oldu

22 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 07.07. 2023 tarih..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...