Sağlık etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde Hilal ÇELİK’in Hikâyesi Mucizeye Dönüştü

3 Mayıs 2024
Hilal, 23 yaşında ve Gaziantep'te yaşıyor. Hastalık süreci, yaklaşık 6-7 ay önce başka bir hastanede acil olarak gerçekleştirilen bir ameliyatla başlamış. Ameliyatın ertesi günü sorunsuz bir şekilde taburcu edilmiş ve 3 ay sonra kontrol içi..
Sağlık

Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin”

20 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.Kalp sağlığıyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Çetin, “Ül..
Sağlık

Bayram Kalbinize Ağır Gelmesin

9 Nisan 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.Gaziantep Özel ANKA Hasta..
Gündem

Başkan Kadooğlu’ndan bayram mesajı

8 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.“İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın hayırl..
Sağlık

Beytullah Şahin’den Gaziantep Şehir Hastanesi Açıklaması

26 Mart 2024
Gaziantep şehir hastanesi Sağlık alanında da önemli bir konuma sahip olan Gaziantep, son yıllarda modern sağlık altyapısıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu dikkate değer gelişmelerden biri de Gaziantep Şehir Hastanesi'nin hizmete gi..
Sağlık

Prof. Dr. Özer, ‘’Kolorektal Kanserler Gençlerde de Görülebilmektedir’’

25 Mart 2024
Mart ayı tüm Dünya’da “Kolorektal Kanser Farkındalık Ayı” olarak ilan edilmiştir. Bu ay boyunca çeşitli etkinlik ve bilgilendirme faaliyetleri ile konu hakkında farkındalık oluşturmaya çalışılmaktadır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Ge..
Gündem

Kerkez:”Güçlü kadın, güçlü Türkiye’nin teminatıdır”

7 Mart 2024
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Güçlü kadın, güçlü Türkiye'nin teminatıdır" dedi. Türkiye'de kadın istihdamının en yoğun olduğu sektörlerin ba..
Sağlık

Bir Avuç Kuruyemişten Fazlasını Tüketmek Zararlı!

27 Şubat 2024
Vitamin ve mineral deposu olarak bilinen ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak düşünülen kuruyemiş fazla tüketilmesi durumunda insan vücudu için zararlı bir besin halini alıyor. Medical Point Gaziantep Hastanesi Fonksiyonel Tıp/Uzm. Dr. Öğr. ..
Sağlık

Profesör Doktor M. Tahir Özer Medical Point Gaziantep’te

26 Şubat 2024
Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) bakımından Gaziantep’in ve bölgenin tek, Türkiye’nin ise ikinci özel hastanesi olan Medical Point Gaziantep Hastanesi, modern yapısı, misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımı, hedefe yönelik tedavi imkan..
Sağlık

3 Yaşındaki Esil, Medical Point’te Solunum Cihazından Kurtuldu

3 Şubat 2024
Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Esil Ekta, doğduğu hastanede solunum sıkıntısı nedeniyle solunum cihazına (entübe) bağlandı ve hayatını trakeotomi ile devam ettirmeye başladı. Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Yoğun Bakım ünitesine b..
Sağlık

Beslenmede Kalsiyum Ve D Vitamini Önemli

29 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzm. Dyt. Özlem Güleçoğlu Romatoid Artrit Hastalığında beslenmenin önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Romatoid Artrit; Kronik ve sistemik bir hastalıktır. Eklemler dışında diğer doku ..
Sağlık

Boyunda oluşan kitlelere dikkat

19 Ocak 2024
Boyun Lenf bezleri, vücudun hemen her bölgesine yayılmış olan lenfatik sistem (Akkan) adlı bağışıklık sisteminin bir parçasıdır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Aylin Gül, boyun bölg..
Sağlık

Sağlıklı iletişimin önemi ANKA’da anlatıldı

15 Ocak 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini artırmak amaçlı çalışmalar devam ediyor.ANKA Hastanesi sağlık çalışanlarına "Sağlıklı İletişim, Davranış ve Stres Yönetimi" eğitimi verildi. Psikolo..
Sağlık

Prof. Dr.Ünal, “Çocukluk Çağı Kanserlerinde Tedavi, Modern Teknoloji ile Birlikte Yüz Güldürüyor’’

13 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal, çocukluk çağı kanserlerinde kişiye özel ve multidisipliner tedavi uygulamalarının yanında, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastalıkları hakkında bil..
Sağlık

Anne Karnındaki Bebeğin Böbrek Sağlığı

5 Ocak 2024
Hamilelik sırasında, anne karnındaki bebeğin ultrasonografi ile muayenesi yaygın bir uygulamadır. Bu uygulama ile anne karnında iken yaklaşık yüz bebeğin birinde anomali tespit edilir. Antenatal Hidronefroz, çocuk anne karnındayken ultrason..
Sağlık

Akupunktur ile Zayıflama ve Sigara Bırakma Nasıl Olur?

25 Aralık 2023
Akupunktur ile Zayıflama ve Sigara Bırakma Nasıl Olur?Geleneksel bir tedavi yöntemi olan Akupunktur için Dünya Sağlık Örgütü, kırktan fazla hastalık tanımlamıştır. Bunların başlıcaları; Migren ve gerilim tipi baş ağrıları, endişe, depre..
Sağlık

Sağlık Alanında İki Hizmet Protokolü Birden

20 Aralık 2023
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ve Baygün Lojistik adına Murat Kemal Baygün arasında Şehitkamil İlçesi Yığınlı Mahallesinde yapılacak Sağlık Evi Hizmet Binası protokolü ile Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdü..
Sağlık

Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

7 Aralık 2023
Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...