Hastane etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Dahiliye Vaka Güncellemeleri Toplantısı Düzenlendi

28 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nefroloji Bölümü tarafından ‘‘Dahiliye Vaka Güncellemeleri” toplantısının ikincisi düzenlendi.Divan Otel’de Gaziantep ve çevre illerden alanında uzman hekimlerin katıldığı toplantıda, dahiliye alanındaki bir..
Gündem

Sağlık-Sen Şube Başkanı Kerkez, 14 Mart Özveri ve Fedakarlığın Sembolü

14 Mart 2024
"Özveri ve fedakarlığın sembolü sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum"Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Toplumun refahı ve mutluluğu için b..
Eğitim

Sanko Üniversitesi’nde 6 Şubat Depremleri Anma Töreni Düzenlendi

6 Şubat 2024
SANKO Üniversitesi’nde 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin yıl dönümü dolayısıyla “6 Şubat Depremi Anma Programı” düzenlendi.SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ..
Sağlık

Genç İş İnsanlarına İlk Yardımın Püf Noktaları Anlatıldı

16 Aralık 2023
- SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ EĞİTİM HEMŞİRESİ TABUR:- “YAŞAM İLE ÖLÜM ARASINDAKİ SÜREÇTE ANCAK DOĞRU İLK YARDIM BİLGİMİZ BİZLERE YARDIMCI OLABİLİR”SANKO Üniversitesi Hastanesi ile Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD)..
Sağlık

Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

7 Aralık 2023
Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en ..
Asayiş

Valilik Açıklama Yaptı

24 Kasım 2023
Gaziantep Valiliği geçtiğimiz günlerde bir kişini öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Gaziantep Valiliği’nden konuyla ilişkin yapılan açıklamada, ‘’23.11.202..
Sağlık

Cumhuriyetin 100.Yılı SANKO Üniversitesi’nde Coşkuyla Kutlandı

28 Ekim 2023
SANKO Üniversitesinde Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla “Derneklerden Cumhuriyete” konulu program düzenlendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Cumhuriyet ile yönetilen ülkemizin ilelebet devam etmesi gençlerimizin sa..
Eğitim

SANKO Üniversitesi 100. Yıl Kültür Gezisi Düzenledi

22 Ekim 2023
-SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDEN YENİ ÖĞRENCİLERİNE 100. YIL KÜLTÜR GEZİSİ-REKTÖR PROF. DR. DAĞLI: “BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İLKELERİNİN IŞIĞINDA FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR GENÇLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”-“AYDINLIK YARINLA..
Sağlık

Ülkemizde Meme Kanseri Genç Yaşlarda da Görülmektedir

16 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göktürk Maralcan, Türkiye’de yaklaşık on kadından birinin meme kanseri olduğunu belirterek, “Meme kanseri genç yaşlarda da görülmektedir” dedi.Prof. Dr. Gök..
Sağlık

Sonbaharda Üst Solunum Enfeksiyonuna Dikkat

13 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nevhiz Gündoğdu, sonbahar mevsimiyle birlikte üst solunum yolu enfeksiyonlarının görülme sıklığının da arttığını söyledi.Sonbahar mevsiminde boğa..
Sağlık

Sanko Üniversitesi Hastanesi’nde Hayata Yeniden Tutundu

12 Ekim 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE HAYATA YENİDEN TUTUNDU- HASTA ABDULLAH NARİN: “DOKTORLAR 45 DAKİKA SÜREN KALP MASAJI VE YOĞUN ÇABAYLA BENİ HAYATA DÖNDÜRDÜ”Kalbi duran hasta SANKO Üniversitesi Hastanesi Acil Servis Bölümü’nde, ..
Asayiş

Gaziantep’te feci kaza

6 Ekim 2023
Gaziantep'te feci trafik kazası! Nurdağı ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki özel aracı biçen kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda ölü ve yaralı varGaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana..
Sağlık

Doç. Dr. Murat Ulutaş SANKO Üniversite Hastanesi’inde

19 Eylül 2023
Doç. Dr. Murat Ulutaş SANKO Üniversite Hastanesi'indeBeyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Ulutaş, SANKO Üniversitesi Hastanesi kadrosuna katıldı.Doç. Dr. Murat Ulutaş, 1971 yılında Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Siverek Lises..
Sağlık

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Barut SANKO’da

4 Eylül 2023
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ayşe Berhoğlu Barut, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Elazığ’da 1982 yılında doğan, ilk, orta ve lise öğrenimini aynı şehirde tamamlayan Dr. Barut, 2000-2006 yıllar..
Gündem

Çetin, tarih yıkımı yerinde inceledi

2 Eylül 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1962 yılında Gaziantep’te hizmet vermeye başlayan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan ve yıkımı yapılan Dr.Ersin Arslan Devlet hastanesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.Asrın Felaket..
Sağlık

Alman ve İtalyan iki arkadaşa Anka’da obezite ameliyatı

25 Ağustos 2023
Alman ve İtalyan iki yakın arkadaş, aşırı kilolarının yol açtığı sağlık problemlerinden kurtulmak için birlikte geldikleri Anka Hastanesi’nde obezite ameliyatı oldu. Hastanede aynı odada kalarak birbirlerinin refakatçisi de olan arkadaşla..
Ekonomi

Irak Başbakanından Universal Acarsan’a Övgü Yağdı

10 Ağustos 2023
Universal Acarsan’dan Irak’a Modern Bir Hastane DahaUniversal Acarsa’ın Irak’ta Sekizinci Hastanesi de Hizmete GirdiIrak’ın Sağlığı Universal Acarsan’a EmanetUniversal Acarsan tarafından Irak’ın Meysan kentinde inşa edile..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi, “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım” Ünvanı Aldı

23 Temmuz 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi 27 yıllık deneyimiyle bölgeye başarıyla sağlık hizmeti sunarken, farklılığını verilen belgelerle taçlandırıyor.Ülkemizde çocuk sağlığının iyileştirilmesine yönelik hizmetler kapsamında Sağlık Bakanlığı tar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...