gaün etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GAÜN’de Uluslararası iletişim bilgi ve toplum sempozyumu

9 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) ortaklığında ve Ukrayna Lesya Ukrainka Volyn National Üniversitesi, Slovakya Ss. Cyril and Methodius in Trnava Üniversitesi katkıla..
Eğitim

GAÜN Öğrencileri Filistin İçin Yürüdü

7 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için yürüdü. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Recep Yumrutaş ve Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ile Genel..
Eğitim

GAÜN ‘ün Kalite Komisyonu Üyeleri Göreve Hazır

3 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörlük Senato Salonunda Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı. Toplantının açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Musa Budak, yeni görev alan idari ve akademik personeli tebrik etti..
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Eğitim

GAÜN Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlıyor

20 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelinin yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı tanıtım etkinliklerinin bu dönemdeki konukları; Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Ana..
Eğitim

GAÜN’de ERASMUS+ Bilgilendirme Toplantısı

11 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak’ın konuşmacı olarak yer aldığı Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanlık Konferans ..
Eğitim

GAÜN İle İŞKUR Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

8 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan’ın katılımıyla “Mesleki Eğitim İş Birliği” protokolü imzalandı. GAÜN Senato Topla..
Eğitim

GAÜN Öğrencisi Ünilig Muaythai Türkiye Birincisi Oldu

28 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Enes Bilben, Ünilig Muaythai Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu. Mersin'de düzenlenen, 69 üniversiteden 400 sporcunun 3 kategoride mücadele ettiği Ünilig Muaythai Türkiye Şampiyonasında Gaziantep..
Gündem

Prof. Dr. Naci Görür’den Deprem Bölgesi Zirvesi’nde Açıklamalarda Bulundu

17 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Deprem Bölgesi Zirvesi, Türkiye’nin önde gelen uzmanlarını bir araya getirdi. GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Zirve’de konuşan Prof. Dr. Naci G..
Gündem

GAÜN’ de Deprem Bölgesi Zirvesi

15 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından Deprem Bölgesi Zirvesi düzenlendi. Programa Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, T.C. Çevre Şeh..
Eğitim

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: “GAÜN’de Eğitim Almak Bir Ayrıcalık”

14 Şubat 2024
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret etti. GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ..
Eğitim

İsviçre Ticaret Odası Derneği Türkiye’de

14 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, Deprem Bölgesi Zirvesi’ne İsviçre Ticaret Odası Derneğinin destek sağlayacağını söyledi. Prof. Dr. Bayram: “İsviçre Ticaret Odası Derneği, Deprem Bölgesi ..
Eğitim

Deprem Bölgesi Zirvesi’ nde Sivil Toplumun Önemi Ele Alınacak

8 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi’nde 'Deprem ve Sivil Toplum' konusu ele alınacak. Zirve kapsamında düzenlenecek olan 'Deprem ve Sivil Toplum' konulu panelde, deprem ..
Eğitim

GAÜN’den Enerji de Büyük Atılım

29 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan 2023 Genel Raporu'nda kişi başı elektrik enerjisi tüketimi azlığı ve enerji verimliliği yatırımları kapsamında gösterdiği performansla Türkiye genelinde ilk beş..
Eğitim

GAÜN’de Dijital Erasmus+Programı Tanıtıldı

12 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ İkili Anlaşmalarının arttırılması ve Erasmus+ programının dijitalleşmesi sürecine yönelik bilgilendirme toplantısını GAÜN Ömer Asım Aksoy Konferans Salonu’nda gerçekleştir..
Eğitim

GAÜN’de Teröre Lanet Yürüyüşü

2 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ve akademisyenleri, terörü kınamak amacıyla bir araya gelerek 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit olan 12 asker için düzenlenen yürüyüş, GAÜN Spori..
Sağlık

Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

7 Aralık 2023
Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en ..
Eğitim

GAÜN’lü Genç Yetenek Halk Müziği Şenliğinde Derece Aldı

30 Kasım 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Leyla Telçeken, Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen 20. Üniversiteler Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliği’nde derece aldı. Halk Müziği Solo Ses Yarışm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...