Şehitkamil Teşkilatı Hızlı Başladı

24 Kasım 2023 19:11 Politika

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmaları devam ederken, AK Parti Şehitkamil Teşkilatı hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz başkanlığında çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren parti teşkilatı gerek ilçe merkezindeki mahallelerde, gerekse de kırsal mahallelerde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışıyor. Çalışmalara AK Parti Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro destek veriyor.

AK PARTİLİLER UĞURCA SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalar kapsamında kırsal Uğurca Mahallesi sakinleri ile buluştu. Köy muhtarı ve köylülerin sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti döneminde yapılan yatırımlarla, vatandaşların yaşam koşullarında büyük iyileşme olduğunu söyledi.

SAĞLIK YATIRIMLARINDA ÇAĞ ATLADIK
Başta sağlık ve eğitim olmak üzere, vatandaşların her türlü sorunlarının çözümü konusunda büyük aşama kaydedildiğini vurgulayan Başkan Mehmet Yılmaz, “Çözülemeyecek sorunumuz yoktur” mesajı verdi. Başkan Yılmaz, “Şehir Hastanemiz hizmete girdi. Diğer hastanelerin yükünü alacak. Şehir hastanesinin sağlık turizmi açısından önemli olduğunu söyledi.

UYUMLU BİR EKİBİMİZ VAR
Yerel seçimlere yönelik aday belirleme süreci hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Mehmet Yılmaz, şöyle devam etti:
“Ülkemiz bir yerel seçim sürecine daha girmiş durumdadır. Biz AK Parti olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimize önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmak amacıyla çok sayıda başvuru var. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Bizim için önemli olan Genel Merkezimizin kararıdır. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse teşkilat olarak var gücümüzle adayımızı büyük bir oy farkıyla başkan yapmak için çalışacağız. Teşkilat olarak uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ÇOK BAŞARILI

Gaziantep’te gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, gerekse de Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu son derece başarılı bir performans ortaya belediyecilik konusunda Türkiye’nin yüz akı oldular. Geçtiğimiz Şubat ayında asrın en büyük felaketlerinden birini yaşadık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere belediyelerimiz üstün çaba ve gayretlerle yaraların sarılması konusunda büyük başarı elde etti. İl Başkanımız Murat Çetin, göreve geldiğinden beri büyük bir özveri ile dur durak bilmeden memlekete hizmet için çalışıyor. Milletimiz de bu yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde büyük bir oy farkı ile tüm belediyelerde seçimi kazanacağımıza inanıyoruz.”dedi

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...