Mehmet Yılmaz etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Kutlama Mesajı

4 Nisan 2024
Ramazan Bayramı’nın islam alemi için önem arz ettiğini ifade eden başkan Yılmaz,’’ Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerd..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu’dan Çalışanlara Yüzde 100 Zam”

29 Şubat 2024
Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Şe..
Politika

Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti

27 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile birlikte, Maaşkuyu Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinleyen Fadıloğlu ve Bozatl..
Politika

Şehitkamil Teşkilatı Hızlı Başladı

24 Kasım 2023
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmaları devam ederken, AK Parti Şehitkamil Teşkilatı hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz başkanlığında çalı..
Yerel Yönetimler

Çelikaslan Ve Fadıloğlu Kırsal Mahallelerdeki Vatandaşlarla Buluştu

27 Ağustos 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler ve sorul..
Politika

Birlik mesajı verdiler

19 Temmuz 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, göreve resmen başlayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası beraber resim çektiren Yılmaz v..
Politika

AK PARTİ’DE GÖZLER ANKARA’DA

6 Temmuz 2023
Ak Parti Gaziantep yeni İl Başkanı Ankara’da bugün yapılacak görüşmeler sonrasında netleşecek. AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Uğur ve İş ad..
Politika

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Mahalle Mitingleri Rekora Koşuyor

6 Mayıs 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmaları kapsamında mesailerine hız kesmeden devam ediyor.Kent genelinden, mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayları seçim çalışmalar..
Politika

Ak Parti Ailesi Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

25 Nisan 2023
AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Başkan Mehmet Yılmaz, “Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, berabe..
Gündem

MAREV Sadece Mardinlilerin Değil Gazianteplilerin de Gurur Kaynağıdı

26 Aralık 2022
Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla i..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’in 25. Ormanına Can Suyu Verildi

21 Kasım 2022
Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil projesi kapsamında 25. Etap Şehitkamil Ormanı, Gaziler Mahallesi’nde oluşturuldu. Öğrencilerle birlikte fidan diken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bugüne kadar toplam 208 bin 56 adet fidan ..
Yerel Yönetimler

Yılmaz Net Konuştu

11 Ekim 2022
Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Proje Alanı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Yılmaz;"Son günlerde bazı basın yayın organlarında ;2005 yılında İpekyolu Kentsel Dönüşüm Proje A..
Yerel Yönetimler

AYDIN: “Hep Birlikte Yürüyecek Çok Yolumuz Var”

3 Ekim 2022
ŞEHİTKAMİL’DE GÖNÜL BULUŞMALARI, 8 ŞUBAT BÖLGESİNDE YAPILDI‘Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları’ programı kapsamında 8 Şubat bölgesindeki vatandaşlarla buluşan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu ..
Gündem

Aydın: “Gördük Ki Çok Büyük Eserlere, Hizmetlere İmza Atılmış”  

29 Eylül 2022
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Milletvekili Aydın, “Gerçe..
Politika

Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları, Çıksorut Bölgesinde Yapıldı

22 Eylül 2022
‘Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları’ programı kapsamında Çıksorut bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, “Önemli bir bilgi vermek istiyorum. İnşaat çalışmaları yarıda kalan Şehir Hastanesi in..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...