Fatma Şahin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den Şahin ve Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

7 Mayıs 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerind..
Gündem

Gaziantep İlk Pilot Bölge”ATMA”

6 Mayıs 2024
Türkiye’nin sokaklarını temiz tutmak amacıyla başlatılan “Atma!” kampanyası kapsamında ilk çağrı, pilot bölge seçilen Gaziantep’te yapıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ATMA Derneği iş birliğinde düzenlenen program, Gaziantep Büyü..
Yerel Yönetimler

Her Kart Gaziantep Kart Ödül Kazandı

3 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde Gazi şehirde ulaşım alanında yapılan akıllı ve yeşil dönüşümü anlattı.Programda ayrıca Başkan Şahin’e..
Gündem

Başkan Kadooğlu ve Yönetiminden Başkan Şahin’e Ziyaret

30 Nisan 2024
"Gaziantep akıllı tarıma geçiyor"Kadooğlu: Akıllı Tarım Projelerini Çok ÖnemsiyoruzGaziantep Dünyanın Gıda Üretim MerkeziTarım Alanında Devrim Gibi Yenilikler GeliyorGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi Tasarrufa Gitti

25 Nisan 2024
Tasarruf tedbirlerini hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tüm araçları geri çekti. Büyükşehir Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerine tahsis edi..
Yerel Yönetimler

Antep İşi Nakışı İnsanlığın Ortak Mirası Olma Yolunda

18 Nisan 2024
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı” 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’n..
Gündem

Bayramlarımız Gelece Dair En Büyük Güvencelerimizdendir

10 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Şahin mesajında, bayramlarımızın gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günler olduğun..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Seçim Sonrası Çalışmaya Hemen Başladı

3 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni döneminde saha gezilerine başladı.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ustalık dönemine başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sahaya çıkarak çalı..
Gündem

OSB Çalışanları İçin Konut Müjdesi

28 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak. ..
Politika

Gaziantep Ak Parti Kadın Kollarının Ayak İzleri Her yerde

26 Mart 2024
Gaziantep Ak Parti kadın kolları seçim çalışmaları başladığı günden beri çalmadık kapı bırakmıyor. Gazişehrin dört bir yanında köy ve mahallede adım adım çalışmalarına devam ediyor. Ak partili kadınlar seçim çalışmalarını 'Gönül Mahalle..
Yerel Yönetimler

Araban Sarımsağı Hak Ettiği Değerini Buldu

22 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Araban Ziraat Odası iş birliğinde Araban Sarımsağı, Avrupa Birliği coğrafi işaret tescilini aldı.GBB Tarımsal Hizmetler ve Gıda Daire Başkanlığına bağlı Coğrafi İşaret ve Markalaşma Şube Müdürlüğ..
Politika

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Mardinlilerle Buluştu

19 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep’te faaliyet gösteren Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek vakıf üyelerine görev başkanlık görevi süresi içerisinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bil..
Yerel Yönetimler

ŞAHİN: Yeni Bir Dünya Var Artık

5 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıtıldı.Kentteki bireylerin sağlıklı bi..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Nizip İçin Yeni Projeleri Açıkladı

21 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, Nizip ilçesi için yeni döneminde yapılacak çalışmalarını vatandaşlarla paylaştı.İlçede bulunan Millet Bahçesi içindeki Kültür Merkezi’nde, Niziplilerin yoğun ilgi g..
Yerel Yönetimler

Evsel Atıklar Değerlendirilecek

19 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Kulübü Derneği tarafından yürütülecek Sıfır Atık Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.İmzalanan iş birliği protokolü ile birlikte gönüllülere Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tar..
Yerel Yönetimler

Türkiye’nin İlk Hidrojenli Otobüsü Gaziantep Yollarında!

12 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Karsan tarafından üretilen ve Türkiye’nin ilk hidrojenli otobüsü için tanıtım programı düzenledi. Tanıtım sonrası hidrojenli otobüsle Gaziantep sokaklarında tur atıldı.EBRD tarafından “Yeşil Şehir” ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Fıstık Nar, Üzüm, İncir Fidanı Desteği

11 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 47 bin fıstık, nar, üzüm ve incir fidanının çiftçilere dağıtımı yapıldı.Tarımsal Eğitim ve Yöresel Ürünler İşleme Merkezi’nde 2023 yılında üretilen ve 2024 yılında dağıtıma hazır ha..
Gündem

Fatma Şahin’den İşçilere Dev Zam

8 Şubat 2024
Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi, Hak-İş Sendikası ile gerçekleştirdiği toplu iş sözleşmesi protokol töreniyle 2024 yılı işçi maaşlarına dev zam yapıldıGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye işçilerine yapılacak d..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...