murat çetin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Ak Parti Gaziantep’te istifa şoku

10 Mart 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin istifa etti. Çetin yaptığı açıklamada, Gaziantep'e hizmet etme şansı veren Cunmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanına teşekkür ederek, kendisi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı ai..
Politika

Başkan Çetin’den Meclis Üyeleri Açıklaması

20 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep Belediye Meclis Üyelikleri belirleme süreci tamamlandı.31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde AK Parti Gaziantep’in ve Cumhur ittifakının Belediye meclis üyeleri belirlenmesi süreci yapılan titiz ve özverili çalışmanın ardın..
Politika

Belediye başkanlarının listesine İl başkanından tam destek

14 Şubat 2024
31 Mart Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Adaylarını belirleyen AK Parti Gaziantep’te, Meclis Üyelikleri için belirlenen taslak liste Genel Merkeze iletildi.   31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te 10’da 10 yapmayı hedefleyen AK Pa..
Gündem

Ak Parti İl Başkanı Nişanlandı

28 Ocak 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, Grand Oteli'nde düzenlenen nişan töreninde; Nizip Belediye Başkanı Adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile nişanlandı.Ak Parti, bugün çifte bayram yaşadı. Gündüz Şehitkamil Kongre Merke..
Politika

Şehitkamil Teşkilatı Hızlı Başladı

24 Kasım 2023
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmaları devam ederken, AK Parti Şehitkamil Teşkilatı hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz başkanlığında çalı..
Politika

AK Parti Gaziantep’ten Yavuzeli ve Araban’ı Ziyaret

11 Ekim 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan çoşkulu kalabalık İl Başkanı Murat ÇETİN ve yönetimini mutlu etti...
Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türkiye yüzyılının en büyük destanı

28 Ağustos 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün Başkomutanlığı’nda zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için kutlama mesajı yayınladı. Başkan ÇETİN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı ..
Gündem

AK Parti Gaziantep’ten Malazgirt Çıkarması!

26 Ağustos 2023
AK Parti Gaziantep Teşkilatları Malazgirt zaferinin 952. yıl dönümü nedeniyle 17 otobüsle Gaziantep'ten Ahlat ve Muş Malazğirt’e çıkarma yaptılar.Gaziantep'ten ise tam 17 otobüs ile Malazgirt'e doğru hareket eden AK Parti Gaziantep t..
Politika

Gaziantep’te AK Parti’nin 22. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı

15 Ağustos 2023
Gaziantep’te AK Partinin kuruluşunda dolu dolu organizasyonAK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyl..
Politika

HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

10 Ağustos 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl başkanlığına atanan Murat Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk..
Gündem

ÇETİN ‘ÖNCELİĞİMİZ DEPREM BÖLGESİ İLE ŞEHİR HASTANESİ’

10 Ağustos 2023
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Gazia..
Politika

Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Belli Oldu

31 Temmuz 2023
Ak Parti Gaziantep İl başkanı Murat Çetin basınla buluştu. Basın toplantısında konuşan Başkan Murat Çetin şu ifadeleri kullandı "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle 07.07.2023 tarihinde AK Parti..
Politika

Ak Parti Yönetimi Basınla Buluşuyor

29 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Sayın Murat Çetin, yeni dönem ile yerel ve genel gündemi değerlendirmek üzere Gaziantep'teki basın mensupları ile tanışmak ve istişareler yapmak üzere bir araya geliyor.İl Yönetim Kurulu üyelerinin de ..
Politika

AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’den HÜDAPAR’a TAZİYE ZİYARETİ

28 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, geçtiğimiz günlerde HÜDAPAR Adana İl başkanlığına yapılan saldırı için HÜDAPAR Gaziantep Milletvekili Şehzade DEMİR ile HÜDAPAR Gaziantep il yönetimine geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu..
Gündem

Çetin: İfade hürriyeti ve basın özgürlüğü, demokrasinin ayrılmaz unsurlarıdır

23 Temmuz 2023
Ak PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, basın kuruluşlarımızın özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, sorumlu bir yayıncılık üst..
Politika

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Belli Oldu

22 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 07.07. 2023 tarih..
Politika

Birlik mesajı verdiler

19 Temmuz 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, göreve resmen başlayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası beraber resim çektiren Yılmaz v..
Gündem

Çetin: “15 Temmuz Demokrasiyi hatırlatan dönüm noktasıdır”

14 Temmuz 2023
AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI15 Temmuz 2016 gecesi hain terör örgütü FETÖ tarafından demokrasimize ve özgürlüğümüze kast edilerek, ülkemiz bir darbe girişimiyle karşı kar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...