Geçmişten Günümüze Ak Kadınlarda Vefa Buluşması

05 Mayıs 2023 12:40 Politika

Ak Kadınlar vefa buluşmasında bir araya geldi.Geçmişten günümüze Ak Parti’ye emek veren kadınlar kahvaltıda toplandılar.

Ak Parti Kadın kolları başkanı Feray Yılmaz tarafından düzenlenen kahvaltı programına Ak parti kadın milletvekili Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin, önceki dönem adalet bakanı olan Abdülhamit Gül, Ak Parti il başkanı Ertuğrul Teymur katıldı.

YILMAZ: SİZLERE VEFA BORCUMUZ VAR

Gaziantep Ak parti İl kadın kolları başkanı Feray Yılmaz yaptığı konuşmada;
“Bu salonda Ak Partinin tarihi var. Bizlerden önce görev yapmış her bir başkanımızın yönetim kurulu üyemizin damla damla alın teri var. Sizlere vefa borcumuz var.
Ak parti bugüne kadar olan hiçbir başarısını tesadüfen yapmadı.
Bunun en yakın şahitleri de biz kadın kollarıyız. Yirmi yıldan beri hem yerelde hem de merkezi yönetimlerde milletimizin teveccühü, teşkilatımızın özellikle de kadın kollarımızın emekleri sayesinde olmuştur.
Çünkü bizim kadınlarımız dünyanın en aşkla çalışan en fedakar kadınları…
Sizlerle bu anlamlı günde bir arada olmanın mutluluğuyla sözlerime son verirken gayret bizden zafer Allahtan diyorum”diyerek sözlerine son verdi.
BAKBAK: AKPARTİ SİZLERİN OMUZLARINDA YÜKSELDİ
Ak Parti milletvekili Derya Bakbak, “Hepimiz hep birlikte samimiyetle ve gayretle, yeteneğimizle başarımızla verilen görevde ayırım yapmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Her zaman Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız.
Erdoğan sayesinde  de büyük bir aile olarak devam ediyoruz.
Ak parti sizin omuzlarınızda sizin fedakarlığınızda yükseldi.
Bugün 14 Mayıs seçimine az kaldı. Bu seçim beka seçimidir. Bu süreçte ellerimizi daha sıkı tutmamız gerekiyor daha çok kenetlenmeliyiz. Ak parti din dil, ırk mezhep ayrımı yapmadı. Her vatandaşına sahip çıktı. Milletimizin ihtiyacı ne ise mecliste onunla ilgili kanunlar getirdik. Şehir hastanelerinin boş masraf olduğunu dillerinden düşürmeyen muhalefet, pandemi döneminde şehir hastanelerinin ülke olarak ne kadar ihtiyacımız olduğunu anladı! O dönemde yurt dışında okuyan, çalışan, oturan vatandaşlarımızı özel uçaklarla ülkemize getirdik. Hastalarımızı hastanede tedavi ettirdik.

Sayın cumhurbaşkanımızın seçim beyannamesi içinde vatandaşını ailesinin gelir düzeyini iyileştiren birçok maddeler var. Deprem bölgesi olarak çok zor bir süreçten geçtik geçiyoruz. Sanayi şehri olan şehrimizde Nurdağı ve İslahiye için hep birlikte yaralarımızı sarıyoruz”dedi.

ŞAHİN: DÜNYA SİYASİ TARİHİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Ak kadınların buluştuğu toplantıya katılan Büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin,
‌”Yirmi yıldan beri iktidar olan tek parti Ak Parti! AK partiyi Ak Parti yapan siz kadınlarsınız; doğru zaman doğru başkan doğru adım dedik ve ilerledik. Diğer Partilerde Kadının adı yok! Biz kadınlar akıllı olmak zorundayız. Siyaset çözüm bulma sorun çözme sanatıdır Kadın isterse bir elinde beşik diğer elinde dünyayı sallar. Türkiye yüzyılında kadınlarımızla hep birlikte kazanacağız”.

GÜL: HUZURUN ADRESİ AK PARTİ

Önceki dönem adalet bakanı Abdülhamit Gül katıldığı programda;
“Ak Parti siz kadınların sayesinde Ak Parti oldu. Sizler girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun.
Siz siyaseti şu milletvekili olsun bu belediye başkanı olsun diye yapmıyorsunuz. Biliyorsunuz ki ülkemizin, devletimizin, milletimizin Türkiye Cumhuriyetinin daha iyi yere gelmesi için çalışıyorsunuz. Ak Parti siyaseti sadece bir parti davası değildir. Biz siyasi hareketiz biz siyasi davayız. Amacımız Türkiye’nin daha güçlü olması ve dünyanın daha adil olmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımız hem masada hem sahada ay yıldızlı bayrağımız kıyamete kadar bağımsızca dalgalansın diye çalışıyor. Arkasında da siz varsınız, en büyük gücü sizsiniz.
‌İnanmayınca hiçbir çalışma olmaz, İkna edilenlerle bu iş olmaz. Ne demişler ikna edilmişlerle değil inanmışlarla yola çıkınız! İşte inanmışlar burada, büyük Türkiye yüz yılını sizler inşa edeceksiniz. 21 yıldan beri cumhurbaşkanımız Türkiye’yi nereden nereye getirdi. Bu dönemde işçiliği arttıracağız. Cebimizde ki parayı arttıracağız. Ülkemizdeki özgürlüğü, demokrasiyi arttıracağız. Gençlerimize iş istihdamını herkes için sağlayacağız.
‌Bu ülkeyi Türk’üyle Kürt’üyle, Alevi’si, Sünni’siyle, Arap’ıyla hep beraber muhafaza edeceğiz. İşte huzurun adresi ak partidir.
‌Birliğin beraberliğin partisi Ak Partidir. İstikrarın partisi Ak Partidir. Eğer istikrar olmasa gençlerimiz heba olur. Altılı masanın ortaklarından birisi bu masa kumar masası diyor. Evlatlarımızı gençlerimizi kumar masasının eline bırakmamak adına Türkiye yüzyılı için hep birlikte Ak parti diyoruz.”

‌Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.



Kaynak : 27haber.com merkezi

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...