yerel haber etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

PANDEMİ SONRASINDA ARTAN PIHTILAŞMA VE İNME VAKALARI iÇiN GENETİK TEST ÖNEMLİ

21 Ağustos 2023
Trombofili, kanın normalden daha fazla pıhtılaşma eğilimi gösterdiği bir durumdur. Trombofili durumu kalıtsal (genetik) veya sonradan kazanılmış olabilir. Kalıtsal olan tipi, aile geçmişi yoluyla aktarılan genetik faktörlerden kaynaklanır. ..
Gündem

BASINA DOLAYLI SANSÜRE GİMDER’DEN BÜYÜK TEPKİ

10 Ağustos 2023
Gaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin internet medya kuruluşlarına yönelik aldığı skandal niteliğinde kararı protesto eden bir basın açıklaması gerçekleştirdi. GAZİANTEP MODELİ DOLAYLI SANSÜR… GAZ..
Ekonomi

ASCE GYO halka arz talep sonuçları belli oldu

3 Ağustos 2023
27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan ASCE GYO’nun halka arz büyüklüğü 2,079 milyar TL olarak gerçekleşti. ASCE GYO'nun halka arz sonuçları açıklandı. Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcılardan 2,2..
Eğitim

Deprem hayalleri yıkamadı

27 Temmuz 2023
6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en fazla etkilenen kentlerden birisi olan Gaziantep'te bir 'eğitim mucizesi' yaşanıyor. 50 Binden fazla canımızı kaybettiğimiz deprem on binlerce binayı yıktı ama öğrencilerin hayallerini yıkamadı. ..
Eğitim

BAĞIMSIZ DOKTORLAR DERNEĞİ ARASINDA SAĞLIK ALANIN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

26 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi ile Bağımsız Doktorlar Derneği arasında sağlık alanın işbirliği protokolü imzalandı. Bağımsız Doktorlar Derneği kendi sağlık tesislerinde imkanları vasıtasıyla özgür bölgelerde bulunan GAÜN Cerablus Meslek Yükseko..
Ekonomi

Irak Türkiye için En İyi Pazarlar Arasında Yer Alıyor

26 Temmuz 2023
2023’ün ilk yarısında Irak’a 5,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildiDış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 2023 yılının ilk yarısında Türkiye genelinden Irak’a toplam 5.6 milyar dolarlık ihr..
Gündem

Yine Deprem Oldu

25 Temmuz 2023
Adana’nın Kozan Ilçesi’nde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Gaziantep’te de ciddi derecede hissedildi.Depremin etkisinden bir türlü kurtulamayan Gaziantep, bu defa da Adana’nın Kozan İlçesi’nde saat 08.44’te meydana ge..
Politika

Bilgiç’e Nizip’te Yoğun İlgi

11 Mayıs 2023
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e Nizip’te Nizipli seçmenler yoğun ilgi göstererek destek sözü verdiler. Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, 14 Mayıs 2023 tarihinde yap..
Politika

İyi parti siyasetin amiral gemisi olacaktır

9 Mayıs 2023
İYİ Parti, İl Başkanlığımızda gerçekleştirilen “Seçim Gündemi Basın Toplantısı” basının değerli temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan açıklamada; ALGI OPERASYONLARI İLE MÜCADELE EDİYORUZ Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçim..
Yerel Yönetimler

Dünya Evine Girecek Gençlere Müjde

8 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, bu yıl Gaziantep’te dünya evine girecek gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını müjdeledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor B..
Politika

Geçmişten Günümüze Ak Kadınlarda Vefa Buluşması

5 Mayıs 2023
Ak Kadınlar vefa buluşmasında bir araya geldi.Geçmişten günümüze Ak Parti'ye emek veren kadınlar kahvaltıda toplandılar.Ak Parti Kadın kolları başkanı Feray Yılmaz tarafından düzenlenen kahvaltı programına Ak parti kadın milletvekili De..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...