Abdülhamit Gül etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gül: “Acımızı Hissetmeye Devam Ediyoruz “

6 Şubat 2024
Ak parti Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında yaptığı açıklama yaptı."Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybeden kıymetli vatandaşlarımızı..
Gündem

Gül:15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.”

14 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.“15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.” diyen Gül, “Bu destanı yazan şehitler..
Politika

“İMAR AFFININ YAPILAMAYACAĞINA DAİR ANAYASAYA HÜKÜM KOYACAĞIZ”

13 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı’nda afetlere karşı dirençli şehirler kurulacağını söyledi. “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için çok öneml..
Politika

GÜL’E ÖNEMLİ GÖREV

30 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17’nci zaferini elde ederek yeniden Cumhurbaşkanı seçilirken, AK Parti ve Cumhur İttifakı, Meclis çoğunluğunu kazandı.Seçim..
Yerel Yönetimler

GÜL: Hep Beraber Durmak Yok Yola Devam Diyeceğiz

11 Mayıs 2023
GÜL, FADILOĞLU İLE ŞAHİN, ÇIKSORUT SAKİNLERİYLE BULUŞTU Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı..
Politika

Geçmişten Günümüze Ak Kadınlarda Vefa Buluşması

5 Mayıs 2023
Ak Kadınlar vefa buluşmasında bir araya geldi.Geçmişten günümüze Ak Parti'ye emek veren kadınlar kahvaltıda toplandılar.Ak Parti Kadın kolları başkanı Feray Yılmaz tarafından düzenlenen kahvaltı programına Ak parti kadın milletvekili De..
Gündem

TOOG Gaziantep Sokaklarında

3 Mayıs 2023
Yerli otomobil TOGG Gaziantep'te vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençler yaa yaaaa sesleri ile karşıladı. İlk sürüşü ise Abdulhamit Gül ve Fatma Şahin yaptı...
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu 1 MAYIS’I Mesai Arkadaşları İle Birlikte Kutladı 

2 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çalışanları ile birlikte kutladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gü..
Gündem

Ziyaretin Çarpıtılması Ailemizi Üzmüştür 

25 Nisan 2023
Gaziantep’in tanınan iş adamalarından Terlemez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Terlemez, bir hasta ziyareti sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül’ü hedef alan haberler karşısında aile olarak büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşa..
Politika

Ak Parti Milletvekili Adaylarından Miting Gibi Tanıtım

13 Nisan 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları yoğun katılımın olduğu toplantıda kamuoyuna tanıtıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in de katıldığı tanıtım toplantısında Gaziantep’te seçim startı verildi.GÜL’ÜN KONUŞMASI DAM..
Gündem

Önceki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Anneannesi Vefat Etti

1 Ekim 2022
Adalet eski Bakanı Abdulhamit Gül ve Gaziantepli Yazar Sabiha Doğan'ın anneannesi Fatma Er vefat etti. Merhum Mehmet Emin Er Hocaefendinin eşinin cenazesi Gaziantep'te toprağa verilecek. Adalet eski Bakanı Abd..
Gündem

Abdülhamit Gül Adalet Bakanlığı görevini devretti

29 Ocak 2022
 Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Bekir Bozdağ’a teslim etti.Bakan Abdülhamit Gül’ün devir teslim töreninde Gaziantep Valisi Davut Gül, Başkan Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı ..
Gündem

Gaziantep’te Abdülhamit Gül üzüntüsü

29 Ocak 2022
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün görevinden ayrılması Gaziantep’te büyük üzüntüye sebep oldu.  Kent insanı sosyal medya üzerinden ‘Gaziantep bakansız kaldı. Abdülhamit Gül’ün bakan olmasını istiyoruz’ paylaşımları yaptı.HAS Parti’de gene..
Kültür Sanat

Adalet Bakanı Gül Arkeoloji Enstitüsü’nü ziyaret etti

16 Mayıs 2021
Adalet Bakanı Gül Arkeoloji Enstitüsü’nü ziyaret etti  Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Vakfı çatısı altında hizmet verecek Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü, Ramazan Bayramı’nın 3. gü..
Gündem

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün annesi Saliha Gül  son yolculuğuna uğurlandı

10 Nisan 2021
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi Saliha Gül,  son yolculuğuna uğurlandıAdalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün,  tedavi gördüğü hastanede vefat eden 75 yaşındaki annesi Saliha Gül, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı.Uçakla, Ankara..
Gündem

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün acı günü

9 Nisan 2021
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün annesi Saliha Gül, hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün acı günü Koca aç..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...