Ak Parti etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ak Parti Gaziantep’te Bayram Coşkusu

9 Nisan 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen ve Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül’ün katıldığı bayramlaşma törenine teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı. Bayramlaşma törenine; AK Parti Grup Başkanvekili ..
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Kutlama Mesajı

4 Nisan 2024
Ramazan Bayramı’nın islam alemi için önem arz ettiğini ifade eden başkan Yılmaz,’’ Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerd..
Politika

Gaziantep Ak Parti Kadın Kollarının Ayak İzleri Her yerde

26 Mart 2024
Gaziantep Ak Parti kadın kolları seçim çalışmaları başladığı günden beri çalmadık kapı bırakmıyor. Gazişehrin dört bir yanında köy ve mahallede adım adım çalışmalarına devam ediyor. Ak partili kadınlar seçim çalışmalarını 'Gönül Mahalle..
Ekonomi

Ayakkabı İhtisas OSB, Gaziantep’i Tüm Dünyada Cazibe Merkezi Yapacak

23 Mart 2024
Kuruluş aşamasında olan ve sektör için kritik önem taşıyan, Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, Alan Belirleme ve Teknik İnceleme Programı gerçekleştirildi. İlk çalışmalarına 2016 yılında başlana..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te istifa şoku

10 Mart 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin istifa etti. Çetin yaptığı açıklamada, Gaziantep'e hizmet etme şansı veren Cunmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanına teşekkür ederek, kendisi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı ai..
Gündem

Başkan Çetin, “28 Şubat Kara Bir Leke”

28 Şubat 2024
AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen basın açıklamasında 28 Şubat Postmodern Darbe bildirisini okuyan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “28 Şubat Darbesi insanlık tarihine kara bir leke ..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te İcra Değişti

26 Şubat 2024
31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adayları ve Meclis üyeleri listelerini belirleyen AK Parti Gaziantep’te icra değişti. İl Başkanı Murat Çetin’in başkanlığı’nda gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısında yeni SKM görevliler..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban’da Hizmete Devam Dedi

23 Şubat 2024
Büyükşehir, Yavuzeli Ve Araban'da Hizmete Devam DediGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için bisiklet dağıtımları Yavuzeli ve Araban’da devam ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Ş..
Politika

Şanlıurfalılar Toplu İstifa mı Ediyor?

20 Şubat 2024
Şanlıurfalı siyasetçiler AK Parti içinde karmaşaya neden oldu. AK Parti'nin bugün saat 17.00’de seçim kuruluna vereceği listede yerini beğenmeyen ve ismi olmayan birçok Urfalının tepki göstereceği bekleniyor. Gaziantep’te binlerce oyu olan ..
Politika

Başkan Çetin’den Meclis Üyeleri Açıklaması

20 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep Belediye Meclis Üyelikleri belirleme süreci tamamlandı.31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde AK Parti Gaziantep’in ve Cumhur ittifakının Belediye meclis üyeleri belirlenmesi süreci yapılan titiz ve özverili çalışmanın ardın..
Politika

Belediye başkanlarının listesine İl başkanından tam destek

14 Şubat 2024
31 Mart Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Adaylarını belirleyen AK Parti Gaziantep’te, Meclis Üyelikleri için belirlenen taslak liste Genel Merkeze iletildi.   31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te 10’da 10 yapmayı hedefleyen AK Pa..
Politika

AK Parti Gaziantep’te Gözler Meclis Üyesi Listesinde

13 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep’te belediye başkan adaylarını açıklanmasının ardından gözler meclis üyesi aday listelerine çevrildi. Gaziantep İl Başkanlığında meclis üyeleri listesinin belirlenmesi için dün yapılan toplantı bugünde devam ediyor. AK P..
Gündem

Ak Parti Araban İlçe Başkanı Belli Oldu

5 Şubat 2024
Edinilen bilgilere göre AK Parti Araban İlçe Başkanlığından istifa eden Kamil Kasney'in yerine Avukat Seydi Vakkas Ömeroğlu’nun atandığı öğrenildi.AK Parti Araban İlçe Başkanlığına atanan Ömeroğlu, 05.02.2024 (yarın) saat 12:00’da Araba..
Gündem

Beklenen İstifa Geldi

2 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep’te Bir İstifa Daha! O İlçe Başkanı da İstifa Etti Edinilen bilgilere göre İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın istifasının ardından AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Kasney'in görevinden istifa ettiği öğrenildi. D..
Politika

Kasney görevden alınacak mı yoksa istifa mı edecek?

31 Ocak 2024
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar aday tanıtım toplantısına katılan Araban AK Parti İlçe Başkanı Kasney Araban Cumhur ittifakı MHP adayı Mehmet Özdemir sahneye davet edildiği zaman yan kapıdan çıkı..
Gündem

Mehmet Arslan istifa etti

30 Ocak 2024
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar aday tanıtım toplantısına katılmayan İslahiye AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Arslan partiden istifa etti.Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar..
Gündem

Ak Parti İl Başkanı Nişanlandı

28 Ocak 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, Grand Oteli'nde düzenlenen nişan töreninde; Nizip Belediye Başkanı Adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile nişanlandı.Ak Parti, bugün çifte bayram yaşadı. Gündüz Şehitkamil Kongre Merke..
Gündem

Gaziantep Ak Parti Adayları

28 Ocak 2024
Gaziantep Ak Parti ilçe belediye başkan adayları tanıtım programında tek tek açıklandı.İŞTE İLÇELER VE ADAY BAŞKANLARBÜYÜKŞEHİR Fatma Şahin (AK PARTİ)ŞAHİNBEY Mehmet Tahmazoğlu (AK PARTİ)ŞEHİTKAMİL Rıdvan Fadıloğlu (AK ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...