Birlik mesajı verdiler

19 Temmuz 2023 12:35 Politika

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, göreve resmen başlayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrası beraber resim çektiren Yılmaz ve Çetin, aralarında kırgınlık olduğuna dair eleştirileri de çürütmüş oldular.
ANKARA’YA BİRLİKTE GİTMİŞLERDİ
Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı mülakatı için birlikte Ankara’ya çağrılan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin aralarında kırgınlık olduğuna dair dedikoduları beraber verdikleri resimle çürüttüler. Yılmaz’ın devir teslim törenine yurt dışında olması nedeniyle katılamamış ve bu durum iki isim arasında kırgınlık olduğu algısına dönüştürülmüştü.
ALGILARI ÇÜRÜTTÜLER
Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i ziyaret ettiler. Samimi bir havada geçen ziyaret sonrası beraber resim çektiren isimler, sosyal medyada da bu resimleri paylaşarak kırgınlık olduğu yönündeki algıları çürüttüler.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...