Fadıloğlu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

MAREV Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu Ağırladı

21 Mart 2024
Gaziantep Mardinliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nı ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu görev süresi içirişinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler vererek 31 Mart 2024 yerel seçimlerde seçilmesi halinde gerç..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu İşlenmeyen Arazileri Tarıma Kazandırdı

14 Mart 2024
Daha önce 57 kırsal mahallede yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şimdi de a..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu’dan Çalışanlara Yüzde 100 Zam”

29 Şubat 2024
Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Şe..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, Türk Musiki Koroları Üyeleriyle Bir Araya Geldi

29 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren 16 Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Mü..
Politika

Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti

27 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile birlikte, Maaşkuyu Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinleyen Fadıloğlu ve Bozatl..
Gündem

Sevgililer Günü’nde “EVET”

16 Şubat 2024
26 ÇİFT, NİKAH KIYMAK İÇİN 14 ŞUBAT’I TERCİH ETTİŞehitkamil’de evlenmek isteyen 26 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nd..
Yerel Yönetimler

13 Şubat 2024
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün U14, U16 ve U18 yaş gruplarında kazandığı şampiyonluklarla gururlanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, Ayrımız Gayrımız Yok

20 Ocak 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde ..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu: “Kamu Kaynaklarını En Verimli Şekilde Kullanıyoruz”

3 Ocak 2024
ARAÇLARIN, BAKIM VE ONARIMININ YÜZDE 93,5’Nİ KENDİ BÜNYESİNE ÇÖZEN YAPI KURULDUBelediye hizmetinde kullanılan araçların..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu Kaymakam Yamlı’yı Bilgilendirdi

15 Kasım 2023
Başkan Fadıloğlu Kaymakam Yamlı'yı BilgilendirdiŞehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde Şehitkamil Sanat Merkezi’..
Gündem

Cumhuriyet’in 100. Yılı Şehitkamil’de Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 2023
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü, Şehitkamil’de büyük heyecan, gurur ve coşkuyla kutlandı. Şehitkamil Meydanı ve Korusu’ndaki kutlamad..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu başarılı öğrencileri konuk etti

31 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, YKS ve LGS’ye gençlik kütüphanelerinde hazırlanarak önemli başarılar elde eden öğrenciler ve velileriyle akşam yemeğinde bi..
Yerel Yönetimler

BAŞARI GELENEĞİ DEVAM ETTİ

8 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu’nda, 30. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavlarına hazırlanan gençler, fiziki yeter..
Yerel Yönetimler

Yetim Anneleri, Aşçılık kursunda Meslek Sahibi Olacaklar

29 Temmuz 2023
BAŞKAN FADILOĞLU, YETİM ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİYetim Koordinasyon Merkezi’nde açılan Aşçılık Kursu’nu ziyaret eden Şehitkamil Belediye..
Politika

Birlik mesajı verdiler

19 Temmuz 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, göreve resmen başlayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası beraber resim çektiren Yılmaz v..
Yerel Yönetimler

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzbinler Allebenli

4 Haziran 2023
FADILOĞLU: “BİZİM İÇİN GERÇEK BAŞARI, BU”“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzbinler Allebenli” programında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan..
Yerel Yönetimler

Koçer, Fadıloğlu İle Birlikte D.T. Şehitkamil Sahnesini İnceledi

9 Mayıs 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni yerinde inceledi. Milletvekili Koçer, “Gaziantep tarihinin en önemli kültür ve sanat yatırımı gerçekleşiyor. Ş..
Yerel Yönetimler

Yüzlerce Çocuk Şenlikte Buluştu 

26 Nisan 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen ‘Önce Öğren Sonra Eğlen’ projesi kapsamında gerçekleştirilen şenlikteki çocuklarla buluştu. Yüzlerce çocuğa e..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...