Başkan Yılmaz’dan Kutlama Mesajı

Başkan Yılmaz’dan  Kutlama Mesajı
04 Nisan 2024 10:53

Ramazan Bayramı’nın islam alemi için önem arz ettiğini ifade eden başkan Yılmaz,’’ Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

‘’Gaziantep’e hayırlı olsun’’

31 Mart yerel seçimlerinde Gaziantep’te seçilen belediye başkanlarını tebrik eden Başkan Yılmaz, görevlerinde başarılar diledi.

Yılmaz sosyal medya hesabından seçilen başkanları tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: ‘’ “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Fatma Şahin’i, Şahinbey Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Mehmet Tahmazoğlu’nu, İslahiye Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Kemal Vural’ı, Nurdağı Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Mehmet Yıldırır’ı ve Araban Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı adayı Sn. Mehmet Özdemir’i tebrik ediyor; seçilen tüm belediye başkanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...