il başkanı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Göçer:”Ramazan Bayramı Dünya Üzerinde Katliamların Durmasına Vesile Olsun”

9 Nisan 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Gazze’de yaşanan soykırım nedeniyle buruk bir bayram yaşayacak olsak da hiçbir zulüm ebedi değildir ve inanıyorum ki Rabbimiz tüm zalimlerin zulümlerini kendilerine çevirecektir.” dedi. Ramazan..
Politika

Gaziantep Ak Parti Kadın Kollarının Ayak İzleri Her yerde

26 Mart 2024
Gaziantep Ak Parti kadın kolları seçim çalışmaları başladığı günden beri çalmadık kapı bırakmıyor. Gazişehrin dört bir yanında köy ve mahallede adım adım çalışmalarına devam ediyor. Ak partili kadınlar seçim çalışmalarını 'Gönül Mahalle..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te istifa şoku

10 Mart 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin istifa etti. Çetin yaptığı açıklamada, Gaziantep'e hizmet etme şansı veren Cunmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanına teşekkür ederek, kendisi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı ai..
Gündem

Başkan Çetin, “28 Şubat Kara Bir Leke”

28 Şubat 2024
AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen basın açıklamasında 28 Şubat Postmodern Darbe bildirisini okuyan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “28 Şubat Darbesi insanlık tarihine kara bir leke ..
Politika

Belediye başkanlarının listesine İl başkanından tam destek

14 Şubat 2024
31 Mart Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Adaylarını belirleyen AK Parti Gaziantep’te, Meclis Üyelikleri için belirlenen taslak liste Genel Merkeze iletildi.   31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te 10’da 10 yapmayı hedefleyen AK Pa..
Politika

Reisoğlu Bırakıyor mu?

30 Ocak 2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Reis Reisoğlu’nun il başkanlığında Gaziantep’te başarısız bir seçim dönemi geçirmeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerine iki aydan da az bir süre kaldı. AK Parti başta olmak üzere neredeyse tüm partiler s..
Gündem

Ak Parti İl Başkanı Nişanlandı

28 Ocak 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, Grand Oteli'nde düzenlenen nişan töreninde; Nizip Belediye Başkanı Adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile nişanlandı.Ak Parti, bugün çifte bayram yaşadı. Gündüz Şehitkamil Kongre Merke..
Politika

AK Parti Gaziantep’ten Yavuzeli ve Araban’ı Ziyaret

11 Ekim 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan çoşkulu kalabalık İl Başkanı Murat ÇETİN ve yönetimini mutlu etti...
Gündem

Göçer: Nizip Çayı su değil zehir akıyor

31 Ağustos 2023
Gaziantep İl Başkanı Göçer, yıllardır kentin kanayan yarası haline gelen, çevreye verdiği zarar nedeniyle birçok kişinin hastalanmasına, tarımın zarar görmesine ve hayvanların telef olmasına neden olan Nizip Çayı’nın ne zaman temiz akacağın..
Gündem

Çetin ve İzol’un barış gayreti takdir topladı

30 Ağustos 2023
Kahramanmaraş HÜDA Par il Başkanı Adem Kılıç ile iş insanı Mehmet Nergiz arasında yaşanan husumet AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, HÜDA Par il Başkanı Faruk Göçer ve önceki dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol’un gayr..
Politika

Gaziantep’te AK Parti’nin 22. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı

15 Ağustos 2023
Gaziantep’te AK Partinin kuruluşunda dolu dolu organizasyonAK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyl..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Politika

HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

10 Ağustos 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl başkanlığına atanan Murat Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk..
Gündem

ÇETİN ‘ÖNCELİĞİMİZ DEPREM BÖLGESİ İLE ŞEHİR HASTANESİ’

10 Ağustos 2023
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Gazia..
Politika

Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Belli Oldu

31 Temmuz 2023
Ak Parti Gaziantep İl başkanı Murat Çetin basınla buluştu. Basın toplantısında konuşan Başkan Murat Çetin şu ifadeleri kullandı "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle 07.07.2023 tarihinde AK Parti..
Politika

Ak Parti Yönetimi Basınla Buluşuyor

29 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Sayın Murat Çetin, yeni dönem ile yerel ve genel gündemi değerlendirmek üzere Gaziantep'teki basın mensupları ile tanışmak ve istişareler yapmak üzere bir araya geliyor.İl Yönetim Kurulu üyelerinin de ..
Politika

AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’den HÜDAPAR’a TAZİYE ZİYARETİ

28 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, geçtiğimiz günlerde HÜDAPAR Adana İl başkanlığına yapılan saldırı için HÜDAPAR Gaziantep Milletvekili Şehzade DEMİR ile HÜDAPAR Gaziantep il yönetimine geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu..
Gündem

Çetin: İfade hürriyeti ve basın özgürlüğü, demokrasinin ayrılmaz unsurlarıdır

23 Temmuz 2023
Ak PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MURAT ÇETİN’DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, basın kuruluşlarımızın özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, sorumlu bir yayıncılık üst..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...