• Anasayfa /
  • /
  • Araban’da Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

Araban’da Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

22 Mart 2024 13:50 Politika

Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban’da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz.
Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban’da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Ekinci’nin liderliği, bütün anketleri dengeleri alt üst ediyor ve “çeketimi koysam kazanırım” dönemi geride kalmış durumda. Araban ilçesinin her mahallesinde halkın gönlüne taht kurmuş olan Ekinci, sadece belirli siyasi parti seçmenlerinden değil, tüm siyasi yelpazedeki destekçilerin gönlünü kazanmayı başarıyor.
Araban’ın Yeni Nefesi: Dr. Erdal Ekinci
Araban ilçesi, Dr. Erdal Ekinci’nin başkanlığı altında yeni bir umutla yükseliyor. 21 yıldır ilçede doktorluk yapmış olan Ekinci, her mahalleyi kucaklayan ve herkese iyilik götüren bir figür olarak tanınıyor. Seçim koordinasyon merkezi açılışı, adeta bir mitinge dönüşerek halkın coşkusunu yükseltti. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci ile yeni bir döneme hazırlanıyor.
Araban Halkının Umudu: Dr. Erdal Ekinci ve Değişim Rüzgarı
Dr. Erdal Ekinci, Araban halkının umudu haline geldi. Herkese kapısını çalan, sorunları dinleyen ve çözüm üreten bir lider olarak Ekinci, ilçenin dört bir yanında sevgi ve destek kazanıyor. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci ile değişim ve yenilenme rüzgarını hissediyor. Ekinci’nin liderliğinde, ilçe adım adım daha güzel bir geleceğe doğru ilerliyor.
Kapı Kapı Gezen Bir Başkan: Dr. Erdal Ekinci’nin Araban’daki İzleri
Dr. Erdal Ekinci, Araban’ın sokaklarında iz bırakıyor. Kapı kapı dolaşarak halkı dinleyen ve ihtiyaçlarına çözüm üreten bir başkan olan Ekinci, Araban’da büyük bir etki yaratıyor. Seçim kampanyası boyunca her mahalleye adım adım gezen Ekinci, halkın içinden biri olarak güven ve samimiyetle karşılanıyor. Araban, artık Dr. Erdal Ekinci’nin izlerini taşıyor.

#Gaziantep
#Araban

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...