güncel haberler etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

6 Mayıs 2024
Jandarmadan dev kaçakçılık operasyonu:34 şahıs yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar so..
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Gündem

Bakan Işıkhan: Depremden Etkilenen Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürüyor

30 Nisan 2024
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 6 Şubat depreminde etkilenen 11 il için yeni destekleri açıkladı."Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ili İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde 30.04.2024 itibarıyla s..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi Tasarrufa Gitti

25 Nisan 2024
Tasarruf tedbirlerini hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tüm araçları geri çekti. Büyükşehir Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerine tahsis edi..
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Gündem

Güccük Pirens Antepli Oldu

16 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gazikültür A.Ş. tarafından bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyasını anlatan dünyaca ünlü Küçük Prens kitabı Antep ağzına aktarılarak “Güccük Pirens” olarak yayımlandı.Tüm dünya çocuklarının başu..
Gündem

“Toplumların en büyük zenginliği sevgi ve hoşgörüdür”

9 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.Mesajlarında; bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küs..
Gündem

Haftada Yaklaşık 7 Bin Kişi Rumkale’yi Ziyaret Ediyor

8 Nisan 2024
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.Türkiye’de hem Fırat nehri ..
Gündem

Başkan Halit Acar’dan Ramazan Bayramı mesajı

8 Nisan 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu belirterek, tüm İsl..
Gündem

Başkan Vekili Şerbetçi’den Kutlama Mesajı

5 Nisan 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlarken, 31 Mart Mahalli İdareler..
Gündem

OSB Çalışanları İçin Konut Müjdesi

28 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak. ..
Sağlık

Beytullah Şahin’den Gaziantep Şehir Hastanesi Açıklaması

26 Mart 2024
Gaziantep şehir hastanesi Sağlık alanında da önemli bir konuma sahip olan Gaziantep, son yıllarda modern sağlık altyapısıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu dikkate değer gelişmelerden biri de Gaziantep Şehir Hastanesi'nin hizmete gi..
Politika

Araban’da Dengeleri Alt Üst Eden Başkan adayı Dr. Erdal Ekinci

22 Mart 2024
Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Dr. Erdal Ekinci, adaylığını açıkladıktan sonra Araban'da siyasi tercihlerin tamamen değiştiğine şahitlik ediyoruz. Ekinci'..
Eğitim

GİBTÜ’de “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi

21 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu İşlenmeyen Arazileri Tarıma Kazandırdı

14 Mart 2024
Daha önce 57 kırsal mahallede yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şimdi de a..
Gündem

Sevgililer Günü’nde “EVET”

16 Şubat 2024
26 ÇİFT, NİKAH KIYMAK İÇİN 14 ŞUBAT’I TERCİH ETTİŞehitkamil’de evlenmek isteyen 26 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...