GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024 16:10 Spor

Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.

SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİ

Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep FK’yı tesislerinde ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Kasımpaşa maçı öncesinde Gaziantep FK’yı tesislerinde ziyaret eden Başkan Sabah ve yönetimi, takıma başarılar dilediler.

SABAH: ‘’ BU MAÇI ALACAĞIZ’’

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Sabah, Kasımpaşa maçı öncesinde moral konuşması yaptı. Sabah, ‘’Sizlere olan güvenimiz tam. Şimdi hep beraber bu maça kenetlenmeliyiz. Beraber şehrimiz için bu takımı ayakta tutmaya çalışacağız. İnşallah Kasımpaşa’yı yenerek üç puanımızı alırız.’’ dedi.

YILMAZ: ‘’ŞEHRİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR’’

GİMDER Başkanı Sabah’a ve yönetimine konuşan GFK Başkanı Memik Yılmaz,’’ Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bu süreçte beraberlik çok önemli. Gaziantepli tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. İnanıyoruz ki bu takım Süper Lig’de kalacaktır. Son 6 maçımız kaldı. Bu son maçlarımızda şehrimizin desteği bizim çok önemli. Şimdi takıma sahip çıkma zamanıdır. Takımımız en şekilde maçlara hazırlanıyor. Hocamıza, futbolcularımıza, taraftarımıza kısacası tüm camiaya güveniyoruz. Bu zorlu süreci sadece beraberlik içerisinde aşabileceğimize inanıyoruz. Bu zorlu süreçte desteklerinden dolayı GİMDER Başkanı Ökkeş Sabah’a ve yönetimine teşekkür ediyorum’’ dedi.

İNAN: ‘’BU TAKIMI LİGDE TUTACAĞIZ’’

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, GİMDER Başkanı Sabah’a Kasımpaşa maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Selçuk İnan, takımı ligde tutacaklarını ifade ederek takımına güvendiğini belirtti. İnan,’’ Bu şehir hepimizin şehri. Önümüzde zorlu maçlar var, bu maçları almak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizleri yalnız bırakmayan taraftara ve sizlere de teşekkür ediyorum.’’

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...