Gaziantep FK etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024
Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİGaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cem..
Spor

Futbolda Nefes Aldık

17 Ocak 2024
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK sahasında Bodrum FK'yı Djilobodji'nin uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK ile Bodrum FK karşı karşı..
Gündem

Başkan Celal Kadooğlu, TFF Başkan Mehmet Büyükekşi’yi Ziyaret Etti

7 Eylül 2023
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstanbul Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ziyaret eden Başkan Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri depremin Güneydoğu Anadolu Bölgesine ve futboluna et..
Spor

Sumudica ile anlaşmaya varıldı

6 Eylül 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Sumudica ile prensipte anlaştı. Sumudica’nın yarın Gaziantep’e gelerek takımın Gaziantep Futbol Kulübü ile resmî anlaşmayı imzalaması bekleniyor...
Spor

Erdal Güneş İlk Kez Konuştu

5 Eylül 2023
Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu sezon görevine devam eden ve Galatasaray yenilgisinden so..
Spor

Yine Puan Alamadık

3 Eylül 2023
Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında Kalyon Arena’da Galatasaray’ı ağırlayan Gaziantep Futbol Kulübü sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray karşılaşması devam ederken ilk yarının uzatma dakikalarında Muslera i..
Spor

Gaziantep FK tek golle yıkıldı: 0-1

4 Şubat 2023
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında FTA Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Gaziantep FK, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın tek golü 29'da Fredy'den gelirken karşılaşmanın ikinci yarısında Furkan'ın attığı gol ofsayt gerekçes..
Spor

Gaziantep FK başkanlığına ve yönetimine talip var!

29 Ocak 2023
Süper ligde zor günler geçiren, Kulüp Başkanı Cevdet Akınal’ın Kulüp Başkanlığından, Erol Bulut’un Teknik Direktörlük ’ten istifa etmesiyle sahipsiz kalan Gaziantep FK’ya Komple Nakliyatçılar Sitesi Derneği yönetimi talip oldu.Komple N..
Spor

Ağlatan galibiyet: 0-2

28 Ocak 2023
Süper Lig’de 9 haftadır kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü’de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra çıkılan ilk maçta Ankaragücü‘nü 2-0 mağlup eden Gaziantep ekibi üç puanın sahip oldu Stat: Eryaman Hakemler: Mert G..
Spor

Gaziantep FK’da İsmail Kartal dönemi

26 Ocak 2023
Akşam saatlerinde teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Gaziantep FK’da, daha önce görüşme sağlanan İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı.Gaziantep FK’da, daha önce görüşme sağlanan İsmail Kartal ile her konuda konuşularak anlaşma sa..
Spor

Gaziantep FK’ya transfer yasağı!

24 Ocak 2023
Gaziantep FK’ya FİFA’dan geçici transfer yasağı geldi. Etuğrul’un transferinden kaynaklı alacağı olduğu iddia edilen Fransa’nı Le Havre takımı, kırmızı siyahlıları FİFA’ya şikayet etti. FİFA da 170 bin euro olduğu ileri sürülen alacak neden..
Spor

Vali Gül Gaziantep FK ile ilgili konuştu

22 Ocak 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, zor günler geçiren ve küme düşme potasına iyice yaklaşan Gaziantep FK ile ilgili çok önemli açıklama yaptı. Davut Gül, ‘Gaziantep FK zor günler geçiriyor. Önümüzdeki hafta, başkan, yönetim vb. belirsizliklerin ..
Spor

Gaziantep FK dibe vurdu: 1-2

22 Ocak 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 20. haftasında ağırladığı Sivasspor‘a 2-1 mağlup oldu. Türbinlerin istifa sesleri ile inlediği maçta Gaziantep FK rakibine mağlup olarak ligdeki düşüşünü devam ettirdi. Gaziantep ekibinin tek golü ise M..
Spor

Gaziantep FK Sivasspor maçına hazır

21 Ocak 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Kırmızı siyahlılar yarınki karşılaşmadan utlak galibiyet hedefliyor. Profesyonel Futbol Takımı Süper Lig'in 20. haftasında konuk edeceği Sivasspor maçı hazır..
Spor

Gaziantep FK’ya kupa morali

19 Ocak 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası maçında Konyaspor’u konuk ederken rakibini penaltılarla 7-6 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları berabere biten maçı Gaziantep 7-6 kazandı.Başkansız, yönetims..
Spor

Gaziantep FK Konya maçına hazır

18 Ocak 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk edeceği Arabam.com Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde saat 16:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık1 saat 10 dakika ..
Gündem

Gaziantep FK uzatmada yedi, ateş hattına düştü: 1-2

15 Ocak 2023
Süper Ligin 19. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Gaziantep Futbol Kulübü 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1 beraberliği yakalasa da sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Gaziantep FK’nın tek golüne Kitsiou imza attı.Haftalardı..
Spor

Fenerbahçe maçına hazırız

14 Ocak 2023
Gaziantep FK Süper Lig'in 19. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 16:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon harek..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...