Spor etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Sabah’tan Çağrı: Haydi Maça

5 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, tüm şehrin Gaziantep FK’ya destek çıkması için çağrıda bulundu.ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI Başkan Sabah, “Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de art ard..
Spor

Deprem Enkaz Altında Kalan Büşra Kayadibi’ni Yıldıramadı

26 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3’üncü oldu..
Spor

GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024
Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİGaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cem..
Spor

Engelli Sporcular Büyükşehir’e 40 Madalya kazandırdı

17 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde et..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Jimnastik Başarısı

1 Mart 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A T..
Spor

Futbolda Nefes Aldık

17 Ocak 2024
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK sahasında Bodrum FK'yı Djilobodji'nin uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK ile Bodrum FK karşı karşı..
Spor

Şahinbey Ampute Deplasmandan Galibiyetle Döndü

3 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Konya Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 mağlup etti.Ligdeki çıkışını aldığı galibiyetlerle sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ..
Spor

Hokeyin Sultanlarından Sonra Kaplanları da Süper Lig Lideri

27 Kasım 2023
Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap karşılaşmalarını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımını kutlayan Başkan Mehmet Kaplan “Kadın takımımızın ardından erkek takımımız da 2023-20..
Spor

Büyükşehir Belediyesi’nden Ampute Sporculara Büyük Ödül

19 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda bu ay alınan önemli kararlardan biri de Spor şehri Gaziantep'in başarılı sporcularından oluşan şampiyon ampute takımına ödül verilmesi oldu. Karara göre her bir sporcu ve teknik kadroya ..
Spor

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek

24 Ekim 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılında il genelindeki 100 amatör spor kulübüne 5 milyon Türk Lirası nakdi destek sağlandı.“Spor dostu Gaziantep” mottosuyla amatör spor kulüplerine yapılan yardımı gele..
Spor

Şahinbey Ampute Kupaya Farkla Başladı 10-1

4 Ekim 2023
Şahinbey Ampute Futbol Takımı Yalova’da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 10-1 mağlup ederek Türkiye Kupası maçlarına galibiyetle başladı.Yalova'da 3-7 Ekim tari..
Spor

ŞAMPİYON BAŞKAN ŞEHRİN ŞAMPİYONLARIYLA BULUŞTU

15 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, 16 branşta Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye derecesi kazanan 200 sporcuyla bir araya geldi.Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi’nde (MSM) düzenlenen kahvaltı programına Gaz..
Spor

Erdal Güneş İlk Kez Konuştu

5 Eylül 2023
Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu sezon görevine devam eden ve Galatasaray yenilgisinden so..
Spor

Yine Puan Alamadık

3 Eylül 2023
Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında Kalyon Arena’da Galatasaray’ı ağırlayan Gaziantep Futbol Kulübü sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray karşılaşması devam ederken ilk yarının uzatma dakikalarında Muslera i..
Spor

YEŞİL SAHADA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

10 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine..
Yerel Yönetimler

HAYRİ ÖZKEÇECİ, YEŞİL SAHADA ANILDI

28 Temmuz 2023
AMATÖR FUTBOLA PROFESYONEL ORGANİZASYON 22 TAKIMDAN 462 SPORCU FORMA GİYDİ Merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. 22 farklı takımdan 462 sporcu..
Gündem

Gaziantep Kalyon Stadyumu da o statlar arasında

26 Temmuz 2023
Türkiye’nin en büyük stadyumları açıklandı. Gaziantep Kalyon Stadyumu da o statlar arasında yerini aldı. Türkiye’nin en büyük stadyumları açıklandı. Gaziantep Kalyon Stadyumu da o statlar arasında yerini aldı. Süper Lig'in en büyük stad..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY’DE U12 RÜZGÂRI

26 Temmuz 2023
Şahinbey Belediyesi daha sağlıklı bir nesil için çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği spor organizasyonlarına bir yenisi daha ekleyerek U12 Futbol turnuvası düzenliyor.Şahinbey Belediyesi tarafından çocukların..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...