GİMDER etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GİMDER Başkanı “19 Mayıs Yeniden Doğuş Günüdür”

19 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.19 Mayıs 1919’da Türkiye’nin yeniden doğuş günü olduğunu belirten GİMDER Başkanı Ökkeş S..
Spor

Sabah’tan Çağrı: Haydi Maça

5 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, tüm şehrin Gaziantep FK’ya destek çıkması için çağrıda bulundu.ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI Başkan Sabah, “Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de art ard..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Net Konuştu “Hiçbir şey Eskisi gibi Olmayacak”

28 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TAHMAZOĞLU'NDAN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER 31 Mart Yerel S..
Spor

GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024
Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİGaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cem..
Gündem

BASINA DOLAYLI SANSÜRE GİMDER’DEN BÜYÜK TEPKİ

10 Ağustos 2023
Gaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin internet medya kuruluşlarına yönelik aldığı skandal niteliğinde kararı protesto eden bir basın açıklaması gerçekleştirdi. GAZİANTEP MODELİ DOLAYLI SANSÜR… GAZ..
Politika

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Ümit Özdağ GİMDER Ziyaretinde Açıklamalarda Bulundu

21 Nisan 2023
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, birinci sıradan aday olduğu seçim bölgesi Gaziantep'te ziyaretlerini sürdürüyor. (GİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimini ziyaret eden Özdağ, buluş..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...