Futbol etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024
Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİGaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cem..
Gündem

Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Ödül

31 Ocak 2024
Gaziantep'te depremin etkilerini hafifletmek ve çocukların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı. Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde sporcuların yanı sıra spora destek verenler de ödüllendirildi. Bu ..
Spor

Futbolda Nefes Aldık

17 Ocak 2024
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK sahasında Bodrum FK'yı Djilobodji'nin uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK ile Bodrum FK karşı karşı..
Spor

Cuma Güzel: Hedefimiz Şampiyonluk

12 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 11-1 mağlup ederek ilk yarının son maçını galibiyetle tamamladı...
Spor

Şahinbey Ampute Çıkışını Sürdürüyor 6-1

6 Aralık 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-1 mağlup ettiİçerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Beled..
Spor

Büyükşehir Belediyesi’nden Ampute Sporculara Büyük Ödül

19 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda bu ay alınan önemli kararlardan biri de Spor şehri Gaziantep'in başarılı sporcularından oluşan şampiyon ampute takımına ödül verilmesi oldu. Karara göre her bir sporcu ve teknik kadroya ..
Spor

Erdal Güneş İlk Kez Konuştu

5 Eylül 2023
Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Erdal Güneş ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu sezon görevine devam eden ve Galatasaray yenilgisinden so..
Spor

Yine Puan Alamadık

3 Eylül 2023
Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında Kalyon Arena’da Galatasaray’ı ağırlayan Gaziantep Futbol Kulübü sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray karşılaşması devam ederken ilk yarının uzatma dakikalarında Muslera i..
Spor

YEŞİL SAHADA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

10 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine..
Spor

Şahinbey Ampute Şampiyon Kadroyu Koruyor

4 Ağustos 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi iç transferde 2 isme imza attırdı.Önümüzde ki sezon da hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Tak..
Gündem

Gaziantepli Spor İnsanı Ali Koç Finali final müsabakası ile yaptı.

27 Haziran 2023
20 yılı aşkın süredir Türkiye Futbol federasyonu Temsilciliği görevini başarıyla yürüten ve yaklaşık 300 müsabakada görev yapan Gaziantepli spor insanı Ali Koç üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirerek görevine veda etti. Finali Fina..
Spor

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı Şampiyon Oldu

2 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı Türkiye Kupası’ndan sonra 2022-2023 sezonu Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'ini namağlup şampiyon tamamlayarak çifte kupayı müzesine götürdü. ..
Spor

Gaziantep FK’da Güneş Zamanı

24 Mayıs 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör olarak Kırmızı Siyah takımında uzun yıllardır başarıyla görev yapan Erdal Güneş ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.Gaziant..
Spor

ŞAHİNBEY AMPUTEDEN RAKİBİNE FARKLI TARİFE 9-0  

20 Mayıs 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Şahinbey Belediye Gençl..
Spor

FK’da Kongre Tarihi Belli Oldu

15 Mayıs 2023
Gaziantep FK beklenen kongre kararını aldı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi belirlenmiştir...
Spor

ALG Spor kazanmasını bildi

14 Ocak 2023
ALGSPOR bugün oynadığı Karadeniz Ereğli maçından 2-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle liderliğini de sürdürdü. Kadın Futbol Süper Ligi 2022- 2023 sezonunun 11. Haftasında Karadeniz Ereğli Kadın Futbol Kulübünü apurlayan A..
Spor

Kötü Bitti 2-1

14 Aralık 2022
Gaziantep FK, Antalya Kampı'ndaki son hazırlık maçında Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Kırmızı siyahlı ekibin tek golünü atan Markoviç bir de penaltı kaçırdı.OYUN UMUT VERMEDİGaziantep FK’nın son hazırlık maçında ortaya koyduğu futbol ..
Spor

Sahalarda Tatlı Rekabet, Tribünlerde Büyük İlgi Var

9 Kasım 2022
Gaziantep Süper Amatör Lig’de A grubunda mücadele eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü,  2022-2023 sezonunun 4. haftasını yenilgisiz lider olarak tamamladı. Geride kalan 360 dakikada 10 puan toplayan yeşil-siyahlı ekibin hedefi, seriyi sürd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...