Spor Haberleri etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

GİMDER’den GFK’ye moral ziyareti

17 Nisan 2024
Gaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimi Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve futbolcuları tesislerinde ziyaret ettiler.SABAH BAKLAVA İKRAM ETTİGaziantep İnternet, Medya ve Gazeteciler Cem..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Yeni Dönemde Spor Salonlarının Sayısını Arttıracak

27 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3’üncü döneminde 50’ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu’nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizme..
Gündem

Gaziantep’te Sporcu ve Madalyalar Çoğalıyor

12 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor şehri Gaziantep ilkesinden yola çıkarak spor alanında yaptığı yatırımlarla kentteki sporcuların, kupa ve madalyaların sayısının her geçen gün artmasının önünü açıyor.Sosyal be..
Spor

Kaptan’dan Kaptan’a Evlilik Teklifi

8 Ocak 2024
Türkiye Şampiyonluk Kupasını kaldıran Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı Kaptanı Celal Aydın, uzun yıllardır kadın hokey takımının kaptanlığını sürdüren ve milli takım formasını başarıyla temsil eden Meryem Oymak’a kupa töreninde s..
Gündem

Hokeyin Kaplanları Bir Kez Daha Türkiye Şampiyonu

8 Ocak 2024
7-8 Ocak tarihlerinde Amasya’da gerçekleştirilen THF Salon Hokeyi Kadın ve Erkek Türkiye Şampiyonası bugün oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. Şampiyonluk kupasını erkeklerde kazanan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı rot..
Spor

Şahinbey Ampute Deplasmandan Galibiyetle Döndü

3 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada Konya Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 mağlup etti.Ligdeki çıkışını aldığı galibiyetlerle sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ..
Spor

Hokeyin Sultanları ve Kaplanları Yine Destan Yazdı

28 Aralık 2023
Türkiye Hokey Federasyonu 2023-2024 Sezonu Erkekler ve Kadınlar Salon Süper Lig 2. Etap karşılaşmalarını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı ve Kadın Hokey takımlarını kutlayan Başkan Mehmet Kaplan “Erkek ve Kadın t..
Spor

Şahinbey Ampute Çıkışını Sürdürüyor 6-1

6 Aralık 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-1 mağlup ettiİçerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle ligdeki çıkışını sürdüren Şahinbey Beled..
Spor

Polisgücü’nün Sultan ve Kaplanları Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

21 Kasım 2023
Polisgücü Erkek Takımına Yeni Forma Sponsoru Milat HalıPolisgücü Hokey Alanında Türk Sporunun gelişmesine hizmet ediyorHokeyi çocuklara ve gençlere sevdirerek yaygınlaştırıyoruzGaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’la bir..
Spor

ALG Spor Altı Futbolcu Transfer Etti

26 Ağustos 2023
T. Kadınlar Futbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep ALG Spor, kadrosunu 4 yerli ve 2 yabancı futbolcu ile güçlendirdi. T. Kadınlar Futbol Süper Ligi ilk haftasında Pazar günü saat 16.00'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gaziantep ALG S..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY’İN KARETECİLERİNE MİLLİ DAVET

19 Temmuz 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü salon sporlarına vermiş olduğu desteğin karşılığını elde edilen başarılarla alıyor.Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Melek Polat, Yağmur Yavuz ve Antrenör Barış Solkol, 2..
Spor

Gaziantep Polisgücü Süper Lig Birinci Etabı Lider Tamamladı

18 Aralık 2022
Muğla’da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı. Birinci etabı ligin en güçlü takımlarından birisi olan Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4’lük farklı bir skorla yenerek birinci eta..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...