• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te Ak Parti’nin 23.Yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Gaziantep’te Ak Parti’nin 23.Yıl dönümü coşkuyla kutlandı

15 Ağustos 2024 09:28 Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde siyaset arenasına giriş yapan AK Parti’nin 23. yıl dönümü; AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla kutlandı.
Kutlama programına; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mehmet Eyup Özkeçeci, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı.
Partinin eski ve yeni yöneticilerin hazır bulunduğu AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’ndaki kutlama töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran’ı Kerim tilaveti ve 23. Yıl dönümü pastası kesilerek kutlandı.
“AK PARTİ, TEK BAŞINA İKTİDARA GELEN İLK PARTİ OLDU”
Pasta kesim töreni öncesi konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “Bugün, ülkemizin siyasi tarihine damgasını vuran, büyük ve güçlü AK Parti ailesi olarak, milletimize hizmet yolculuğuna başladığımız günden bu yana, 22 yılı geride bırakmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde, partimizin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreci, ideallerimizi, hedeflerimizi ve bu yolda attığımız adımları bir kez daha hatırlamak büyük bir onurdur. Yeni ve büyük Türkiye’nin adımları atıldığında tarih 14 ağustos 2001’di. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’yi kurarken, “Millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz” dedi. İlk sınavımızı 2002’de partimizin kuruluşundan 15 ay sonra girdiğimiz ilk genel seçimlerde tek başımıza iktidar olarak verdik. AK Partimiz oylarını artırarak tek başına iktidara gelen ilk parti oldu. O günden bu yana, “herkes için adalet, herkes için özgürlük” sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, Türkiye’mizi daha demokratik, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke haline getirme gayretindeyiz. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, partimiz kısa sürede büyük bir halk hareketine dönüşmüş ve milletimizin desteğiyle ülkemizi her alanda ileri taşımıştır” dedi.
“AK PARTİ BİR MEDENİYET PROJESİDİR”
‘Gaziantep olarak, bu büyük hareketin en önemli kalelerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz’ diyen İl Başkanı Fedaioğlu, “31 Mart yerel seçimlerini ise ders almamız gereken sonuçlar neticesinde geride bıraktık ancak bizler için bundan sonraki her gün yarın seçim varmışçasına çalışmak günüdür. 2028’e dönük olan süreçte bu seçim sonuçlarından aldığımız ilhamla, milletimizin talimatıyla yeni stratejiler belirleyerek, bu hedeflere ulaşabilmemiz için hep birlikte çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Kadim şehrimizde Ak Parti ailesi olarak ülkemizi her alanda daha ileri taşımak, refah seviyesini yükseltmek ve büyük hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştık. Gaziantep, tarih boyunca çalışkanlığı, üretkenliği ve girişimciliği ile örnek bir şehir olarak, Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşmada öncü bir rol oynamaya her zaman devam edecek. Bizler de şehrimizin gelişimi, halkımızın refahı ve huzuru için aynı gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere inanan, güvenen ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkürü borç biliyorum. Sizlerin desteğiyle, Gaziantep’i daha ileriye taşımak, ülkemizi daha güçlü kılmak için durmadan çalışacağız. AK Parti, yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda milletimizin öz değerlerini, inancını ve kültürünü yaşatan, geleceğe taşıyan bir medeniyet projesidir. Bu projeyi hayata geçirirken, ‘durmak yok, yola devam’ diyerek, kararlılıkla ilerliyoruz. Türkiye Yüzyıl’ını gönül birliğiyle hep birlikte inşa edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
GAZZE VURGUSU
‘Yüreğimiz Gazze ile birlikte atıyor, Gazze ile birlikte sızlıyor’ diyen Başkan Fedaioğlu, “Gazze Şeridi’ni vurmaya devam eden işgalci İsrail ordusu, masum sivillerin kanını dökmeye devam ediyor. Müslümanlığın kalbinin attığı yer olan Kudüs’te terör estiren İsrail, İslam âleminin vicdanını da derinden yaralıyor. Kudüs, Müslümanların istikbal ve istiklalidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Türkiye, Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarında her zaman yanlarında olmuştur. AK Parti olarak, kurulduğumuz günden bu yana Filistin davasına olan desteğimizi her platformda güçlü bir şekilde ifade ettik ve etmeye devam ediyoruz. Gazze’deki insanlık dramına karşı dünya sessiz kalsa da Türkiye ve AK Parti olarak bizler, sesimizi her zaman en yüksek perdeden duyurmaya, bu davada her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında durmaya devam edeceğiz. Gaziantep’ten Gazze’ye uzanan bu kardeşlik köprüsünün ilelebet süreceğine inanıyor ve herkesi bu davada bizlerle birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Kendimiz için ne istiyorsak tüm insanlık için de onu istiyoruz. Çünkü biz Türkiye’yiz. Çünkü biz insanlık ailesinin kadim mirasının günümüzdeki en güçlü temsilcisiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi dünya barışının anahtarı Türkiye Yüzyılı’dır” ifadelerini kullandı.
“DURMAK YOK, YOLA DEVAM!”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, “AK Partimizin kuruluşunun 23’üncü yıl dönümünü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için anlamlı olan bu günde, siz değerli dava arkadaşlarıma ülkemize ve milletimize verdiğiniz güçlü destek için yürekten teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi Cumhurbaşkanımız liderliğinde aynı aşk ve heyecanla Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ilerlemeye, karşılaşacağımız her türlü zorlukların üstesinden beraberce gelmeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam! Rabbim, yol arkadaşlığımız daim eylesin” şeklinde konuştu.
NİCE 23’LÜ SENELERE…
Programda konuşma yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “AK Parti, lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeryüzünün en büyük iyilik harekedir… İyiliği, hakkı, adaleti, kardeşliği, paylaşımı, barışı yeryüzünde hâkim kılıncaya kadar daha nice 23’lü senelere” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Umudun, icraatin, geleceğin adı AK Parti’miz 23 yaşında. Dünya liderimizin izinde, AK ve HAK davanın peşinde nice senelere” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “AK Parti 23 yıldır millete sevda memlekete hizmetle yazılan bir hikâyenin adıdır. AK Parti, kadınların emeği, çocukların geleceği, milletin iradesi, Türkiye’nin istikbalidir. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle destanlar yazacak Büyük ve Güçlü Türkiye yürüyüşümüze kararlılıkla devam edeceğiz. Milletin partisi AK Parti’mizin 23. yılını tebrik ediyorum, hep birlikte daha güçlü yarınlara” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “23 yıl boyunca ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ düsturuyla hizmetkârı olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimiz için; ilk günkü heyecanımız ve gayretimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci, “14 Ağustos 2001’de, sadece ülkemizin değil, gönül coğrafyamızın da umudu olarak kurduğumuz AK Parti’miz, her bir vatandaşımızın refahı, mutluluğu ve geleceği için çalışmaya, büyük Türkiye ideali doğrultusunda adımlar atmaya kararlılıkla devam ediyor… Katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 23’üncü yıl dönümümüz kutlu olsun” dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...