Başkan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Büyükşehir’den Deprem Ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri Çalıştayı

8 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremi sonrası kentin dirençli olması amacıyla alınacak kararlar için hazırlanacak yol haritasının belirlenmesi kapsamında “Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri” konulu çalıştay dü..
Yerel Yönetimler

8 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’ndeki yurttaşlarla buluştu. Başkan Umut Yılmaz, bölge halkının taleplerin..
Gündem

Gaziantep İlk Pilot Bölge”ATMA”

6 Mayıs 2024
Türkiye’nin sokaklarını temiz tutmak amacıyla başlatılan “Atma!” kampanyası kapsamında ilk çağrı, pilot bölge seçilen Gaziantep’te yapıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ATMA Derneği iş birliğinde düzenlenen program, Gaziantep Büyü..
Spor

Sabah’tan Çağrı: Haydi Maça

5 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, tüm şehrin Gaziantep FK’ya destek çıkması için çağrıda bulundu.ŞİMDİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI Başkan Sabah, “Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de art ard..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi Meclis Toplantısı Tamamlandı

3 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 1. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam, 8 madde görüşüldü.Şehitk..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek: “300 Bin çalışanımızla büyük bir aileyiz”

30 Nisan 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.OSB Başkanı Cengiz Şimşek mesajında, "Emek ve alın teri ile üretimin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan ve..
Gündem

Başkan Kadooğlu ve Yönetiminden Başkan Şahin’e Ziyaret

30 Nisan 2024
"Gaziantep akıllı tarıma geçiyor"Kadooğlu: Akıllı Tarım Projelerini Çok ÖnemsiyoruzGaziantep Dünyanın Gıda Üretim MerkeziTarım Alanında Devrim Gibi Yenilikler GeliyorGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve ..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Politika

Yılmaz: “Halkın Ayağına Gideceğiz”

28 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “Halkçı bir be..
Gündem

Gaziantep Büyükşehir’de Değişim Rüzgarı Devam Ediyor

27 Nisan 2024
Kimler görevden alındı? 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden başkan seçilen Fatma Şahin’in  ekibinde değişiklik yapmaya devam ediyor. Edinilen Bilgiye göre görevinden alınarak tevdi yapılan daire başkanları: Zekeriya Efiloğlu, Serdar Tolay..
Ekonomi

Gaziantep Halı Sektörünün Güçlü Markalarını Ağırlayacak

24 Nisan 2024
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, ..
Gündem

24 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarı..
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

Başkan Yılmaz: Her Zaman Mustafa Kemal’in İzinde Yürüyün

24 Nisan 2024
Başkan Yılmaz, “Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, Belediye Başkanıyım. Biz; Mustafa Kemal Atatürk'ün ..
Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığına Dördüncü İsim de Atandı

22 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Feray Yılmaz'ın ardından bir isim daha atandı. Geçmiş dönem AK Parti Şahinbey İlçe başkanlığı yapan o isim Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan yardımcılığına atandı. Gaziantep Büy..
Politika

Gaziantep Büyükşehir Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

20 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk toplantısı olan 2024 yılı Nisan Ayı Dönemi Birinci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplandı.Büyükşehir Belediy..
Ekonomi

Başkan Kadooğlu’ndan ihracatçılara uyarı:Finans yönetimine dikkat!

20 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın” uyar..
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Davet

19 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek; yüzme etkinliği..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...