Milletvekili etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Milletvekili Meriç, Fıstık Stok Mağdurlarının Sorunlarını Takip Ediyor

20 Mayıs 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Antep fıstığında yaşanan stokçuluk olayına ilişkin çok sayıda şikâyet aldığını ve konuyu ivedilikle araştırdığını belirterek, ‘’Fırsatçıların karşısındayız. Stok mağduru vatandaşlarımız rahat olsun. K..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den Şahin ve Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

7 Mayıs 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerind..
Politika

Mali Müşavirlerin Sorunları Meclis Gündeminde

3 Mayıs 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Mali Müşavirlerin Yoğun İş yükünü ve Sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.Türkiye’de görev yapan mali müşavirlerin iş yükü ve sorumluluklarının her geçen gün daha da arttığını söyleyen Melih Meriç..
Gündem

Meriç: Çocuklarımız Mutlu Değil

25 Nisan 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, TÜİK verilerine göre çocuk işçi oranının yükseldiğini ve bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklar açısından buruk kutlandığını ifade etti. RAKAMLAR ENDİŞE VERİCİ Ülkede ço..
Politika

“Türkiye’nin HÜDA PAR’ın siyaset anlayışına ihtiyacı var”

21 Şubat 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, “Türkiye'nin HÜDA PAR’ın siyasetine, anlayışına, dürüstlüğüne ve misyonuna şiddetle ihtiyacı var.” dedi. TBMM’deki çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi olan Gaziantep’te d..
Gündem

Gül: “Acımızı Hissetmeye Devam Ediyoruz “

6 Şubat 2024
Ak parti Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında yaptığı açıklama yaptı."Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybeden kıymetli vatandaşlarımızı..
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

29 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatanda..
Politika

Demir: TOKİ vatandaşı mağdur etmemeli

6 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, TOKİ’nin dar gelirliler için hayata geçirdiği “100 Bin Sosyal Konut Projesi” kampanyasında ödeme şartlarını değiştirmesini TBMM’ye taşıdı. HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili De..
Yerel Yönetimler

Sani Konukoğlu anısına düzenlenen “Gazi Oyunları”başladı

23 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları’nın açılış meşale..
Politika

Kaya: KKM’liye Değil Emekliye Ödeme Yapın!

20 Ekim 2023
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Kur Korumalı Mevduat Hesapları sahiplerine kişi başına ortalama 300'er bin lira ödeme yapılmasına karşın emeklilere ..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Filistin için nöbette

19 Ekim 2023
Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarına sert tepki gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı basın açıklamaları ve düzenlediği etkinliklerle Filistinli Müslümanlara yönelik desteğini sürdürüyor. İşgalci siyonist rejimin Filisti..
Gündem

MİLLETVEKİLİ MERİÇ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI

5 Ekim 2023
‘’MERİÇ ’UYUŞTURUCU İLE KARARLI MÜCADELE ŞART’’ MERİÇ ‘’MADDE BAĞIMLILIĞI TOPLUMSAL BİR SORUNDUR’’CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uyuşturucu ticareti ve bağımlılığına yönelik alınan tedbirlerin ve uygulamaların bu alandaki ar..
Politika

Milletvekili Meriç, Önemli Bir Konuya Parmak Bastı

5 Eylül 2023
‘’SADECE BİR PARTİ İLE BU ŞEHİRDE ORTAK AKIL OLUŞTURMAK, ŞİMDİLERDE İSE ADINA ‘GAZİANTEP MODELİ’ DEMEK DİĞER SİYASİLERİ ÖTEKİLEŞTİRİR.’’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Merih Meriç, kentteki toplantı, festival ve be..
Politika

Milletvekili Meriç’ten Deprem Bölgesi İçin Anlamlı Çağrı

30 Ağustos 2023
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin okul öncesi ihtiyaçlarının yardımlaşma ve dayanışma ile karşılanması için, depremin hissedildiği 11 ilin valililerine kampanya başlat..
Yerel Yönetimler

Çelikaslan Ve Fadıloğlu Kırsal Mahallelerdeki Vatandaşlarla Buluştu

27 Ağustos 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler ve sorul..
Politika

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den GBB Başkanı Şahin’e ziyaret

20 Ağustos 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden HÜDA PAR Genel Sekre..
Yerel Yönetimler

Çelikaslan Ve Tahmazoğlu Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

16 Ağustos 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ile birlikte vatandaşlara aşure ikram ettiler.Muharrem Ayı dolayısıyla Şahinbey İlçesi’nin farklı noktalarında vatand..
Gündem

ÇETİN ‘ÖNCELİĞİMİZ DEPREM BÖLGESİ İLE ŞEHİR HASTANESİ’

10 Ağustos 2023
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Gazia..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...