Fatma Şahin İzmir’e mi Gidiyor

Fatma Şahin İzmir’e mi Gidiyor
06 Aralık 2023 15:22

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne yeniden aday gösterilip gösterilemeyeceği merakla beklenirken, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi için geçen Fatma Şahin’in ismi şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi için anılmaya başladı.

YARKADAŞ AÇIKLADI

Geçtiğimiz akşam TV100 kanalında yayınlanan Taksim Meydanı programında ünlü gazetecilerin siyasi kulislere ilişkin yaptığı değerlendirmede Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, AK PARTİ’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterileceği ileri sürüldü. Programda konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, “Fatma Şahin’in adı İzmir Büyükşehir belediyesi için geçiyor. Bunu daha çok konuşacağız” ifadelerinde bulundu. Diğer gazetecilerin bu söylem karşısında şaşırmasına karşılık Barış Yarkadaş, söylemini yineledi ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterileceğini bir kez daha vurguladı.

DAHA ÖNCE DE İSTANBUL İÇİN ADI GEÇİYORDU

Daha önce de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde aday gösterileceği basında sık sık gündeme gelen Fatma Şahin’in adının şimdi de İzmir Büyükşehir için anılması siyaset arenasında Gaziantep için de bir gurur vesilesi olarak karşılanıyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

BAYRAMLARDA O SEVİNÇ VE SÜRÜR NİMETLERİNİ ŞÜKRE ÇEVİRMEK…

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

ENFLASYON UÇUYOR MU DÜŞÜYOR MU?

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...