CHP’de Hedef 6 Vekil

CHP’de Hedef 6 Vekil
19 Aralık 2022 21:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekillileri ve teşkilat mensupları 2023 için sahaya indi.

CHP’DE HEDEF 6 VEKİL

Gaziantep’te aktif 26 bin üyesi bulunan ve 2500 yeni üye kaydı yapan CHP teşkilatı, Gaziantep’ten 6 milletvekili hedefliyor.

CHP Gaziantep Milletvekillileri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan ve İl Başkanı Neşet Uçar Ayıntab Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah’ı ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundular. 2023 seçimini değerlendiren CHP heyeti Gaziantep’ten en az 6 milletvekili çıkartacaklarını iddia ettiler.

KAPLAN: GAZİANTEP’TE ESKİ GÜCÜMÜZE DÖNÜYORUZ

CHP Gaziantep Milletvekillileri, İrfan Kaplan ziyarette yaptığı kısa değerlendirmede Gaziantep’te CHP genel merkezinden ziyaretlerin artarak devam edeceğini ifade ederek, ‘’Yakında ekonomi masası ve esnaf masası da Gaziantep’te olacak. Bizler de sahaya ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Esnaf çok dertli, vatandaş dertli, sanayici dertli. 2023 seçimlerinde tüm bu sorunların aşılması için 6’lı masa çalışıyor ve bu çalışmalarda hak tarafından büyük destek görüyor. Gaziantep’te de eski gücümüze döneceğiz’’ diye konuştu.

YILMAZKAYA: İMAMOĞLU SAHİPSİZ DEĞİLDİR

CHP Gaziantep Milletvekillileri Bayram Yılmazkaya ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davasına değinerek, ‘’Yapılanlar ortada. Kamuoyu görüp değerlendirme yapıyor. İki kez seçimle gelmiş bir belediye başkanına yapılanlar ortada. Amaç belli. Ancak Ekrem İmamoğlu sahipsiz değildir. Bir tepki ölçüldü ve halkın 6’lı masanın nasıl sahip çıktığını gördüler. 2023 seçimi ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Ekonomi artık bitmiş durumda. Neresinden baksanız çıkılmaz bir sokak var.’’ Dedi.

UÇAR: 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRIZ

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ise 2023 seçimleri için teşkilat çalışmalarına değinerek şunları söyledi: ‘’Partimizin Gaziantep’te 26 bin kayıtlı üyesi var. 2500 yeni üye kaydı yaptık. Halen kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Seçim için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sandık görevlileri yüzde 90 oranında belirlendi. Bunların yanı sıra 350 avukatımız da seçimde görev almak üzere belirlendi. CHP olarak tüm ihtimalleri göz önünde tutarak hazırlıklarımızı yapıyoruz.’’

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...