İrfan Kaplan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Hükümete ‘doğalgaz fiyatlarını indirin’ çağrısı

2 Şubat 2023
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, evlerde kullanılan doğalgazın birim fiyatının acilen indirilmesi için Hükümete çağrıda bulundu. Şubat ayına giriyoruz. Kış ayı bundan sonrası için çetin geçe..
Sağlık

İrfan Kaplan Sağlık Bakanlığı’nı göreve davet etti

16 Ocak 2023
CHP Gaziantep Milletvekili Eczacı İrfan Kaplan, ilaç krizi ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, Sağlık Bakanlığı’nı acil çözüm bulmaları için göreve davet etti.Milletvekili Eczacı Kaplan, yazılı açıklamasında “Ülkemizde aylardır de..
Politika

İrfan Kaplan’dan enflasyon rakamı tepkisi

4 Ocak 2023
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TUİK’in açıkladığı enflasyon rakamları ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda konuştu. Milletvekili Kaplan’ın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı açıklama şöyle: “TUİK yıllık enflasyonu yüzde 64.27 olarak açıkl..
Politika

CHP’de Hedef 6 Vekil

19 Aralık 2022
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekillileri ve teşkilat mensupları 2023 için sahaya indi.CHP’DE HEDEF 6 VEKİLGaziantep’te aktif 26 bin üyesi bulunan ve 2500 yeni üye kaydı yapan CHP teşkilatı, Gaziantep’ten 6 milletvek..
Çevre

‘Gaziantep tehdit altında’

19 Aralık 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’in Türkiye ve Avrupa’nın havası en kirli şehirleri arasında olduğunu belirterek, ‘Gaziantep tehdit altında’ dedi.Kaplan, Gaziantep’teki hava kirliliğini meclise gündemine taşıdı. Kapl..
Politika

‘20 yılda insanlık namına hak kalmadı’

9 Aralık 2022
CHP Gaziantep Milletvekili, TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi İrfan Kaplan, 10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak Ankara Kızılay’da bulunan İnsan Hakları Anıtı’nı bile tutuklayan bir ülke oldu..
Politika

Aile sağlığı çalışanları kadroya geçirilsin

5 Aralık 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan aile sağlığı çalışanlarının kadroya geçmesini Meclis Gündemine taşıdı. Milletvekili Kaplan "Türkiye genelinde 3600 Kamu Dışı Aile Sağlığı Çalışanı (Ebe , Hemşire ve Acil Tıp Teknisyenleri) olarak..
Politika

Gaziantep’in röntgeni TBMM masasında

29 Kasım 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Gaziantep’in röntgenini masaya yatırdı. Milletvekili Gaziantep’in sorunlarını ve çözüm önerileri ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Bu millet artık isyan ..
Politika

Nurdağı yolu yılan hikayesine döndü

28 Kasım 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM’ye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması istemiyle yazılı soru önergesi vererek “1 Eylül’de temeli atılan Nurdağı ölüm yoluna bir çivi dahi çakılmadı. AKP zihniyeti göz..
Yurt Haber

Eczacılar iflasın eşiğinde

25 Kasım 2022
CHP Gaziantep Milletvekili, Eczacı İrfan Kaplan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde söz alarak, 27 Kasım Büyük Eczacı Mitingi öncesinde Eczacıların sorunlarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletti. 46..
Gündem

Kaplan: Öğretmenlerimiz sabırla sınanıyor

23 Kasım 2022
Kaplan yazılı açıklamasında “ne yazık ki bugün ceplerinden öğrencilere yemek almak zorunda kalan, yetersiz maaşları yüzünden yoksulluk sınırında yaşayan, toplum mühendisi Öğretmenlerimiz sabırla sınanıyor, AKP sayesinde kutlanacak bir gün k..
Politika

İrfan Kaplan yurt sorununu gündeme getirdi

17 Mart 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, öğrencilerin yurt sorununu Mecliste dile getirdi.Milletvekili Kaplan’ın TBMM’de yaptığı konuşma şu şekilde:“İçinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılı başlangıcında üniversite yurtlarının eksikl..
Politika

Gözlük kullananlar için teklif

1 Mart 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM’ye verdiği kanun teklifi ile SGK’nin sigortalılara verdiği gözlük çerçeve destek bedelini gündeme getirdi. SGK’nin birçok ilaç ve tedavi kaleminde destek miktarlarını sürekli güncellemesine rağm..
Politika

Kaplan’dan ‘Uyuşturucu ile mücadele komisyonu’ teklifi

22 Şubat 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Başkanlığına sunduğu önerge ile ‘uyuşturucu ile mücadele komisyonu’ kurulmasını teklif etti. CHP’li Kaplan konuya dair yaptığı açıklamada, “Türkiye uyuşturucuya bağlı ölümlerde Avrupa birincisi...
Politika

Kaplan: Çiftçiler kaderine terk edildi

4 Şubat 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Meclis’te yaptığı konuşmasında 2009 yılında fiilen kapatılan ve 1 Şubat 2022’de resmen kapatılan Güneydoğu Birlik için “AKP çiftçilerimizi kaderine terk etti” dedi.Milletvekili Kaplan’ın konuşmas..
Politika

CHP’li Kaplan’dan elektrik zamlarına tepki!

1 Şubat 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, elektrik faturalarının altında ezilen vatandaşların isyanını Meclis gündemine taşıyarak “Saray’ın plansız, beceriksiz ve basiretsiz yönetimiyle vatandaşlarımızın nefesini kesti. Neredeyse a..
Politika

İrfan Kaplan’dan ‘doğalgaz kısıtlaması’ çıkışı

26 Ocak 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, İran'ın Doğalgazı kesmesi sonucu yaşanacak kesintilerle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Bölgede ciddi bir kar yağışının olduğuna dikkat çeken Kaplan, "Doğal afet Gaziantep'i esir aldı. V..
Politika

Kaplan’dan çağrı: Afet kapsamına alın

24 Ocak 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, hayvancılık yapanların kar yağışından  oluşan zararlarının afet kapsamına alınmasını istedi.Kaplan, Gaziantep’te 18 Ocak’tan itibaren başlayan ve yoğun kar yağışının hayvancılık yapan üreticileri..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...