Bayram Yılmazkaya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Yılmazkaya: Askeri hastaneler derhal açılsın

29 Ocak 2023
Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM’deki Grup Önerisi üzerine partisi adına konuşan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, AKP Hükümetine çağrıda bulunarak, GATA ve askeri hastanelerin derhal açılması gerektiğini vurguladı. Ke..
Politika

CHP’de Hedef 6 Vekil

19 Aralık 2022
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekillileri ve teşkilat mensupları 2023 için sahaya indi.CHP’DE HEDEF 6 VEKİLGaziantep’te aktif 26 bin üyesi bulunan ve 2500 yeni üye kaydı yapan CHP teşkilatı, Gaziantep’ten 6 milletvek..
Gündem

Yılmazkaya’dan kamyon ve tır sürücülerine müjde!

22 Mart 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Kamyon ve TIR sürücülerinin karayolu taşımacılığında yaşadığı en önemli sorunlardan biri olan, karayolunda taşımacılık yapabilmek için yerine getirilmesi gereken bürokratik iş..
Politika

Yakında sıradan ameliyatları yapacak doktor bulamayacağız!

23 Şubat 2022
 “Sağlık emekçilerine minnettarız diyen Sağlık Bakanı nerede? “Doktor kardeşlerimizden Allah razı olsun” diyen Cumhurbaşkanı nerede? AKP milletvekilleri nerede çok merak ediyorum!” diyen CHP Gaziantep Milletvekili ..
Politika

Yılmazkaya: Hükümet ülkedeki sanayi üretimini baltalıyor!

30 Ocak 2022
 “Hükümetin basiretsizliği yüzünden sanayici yüksek enerji faturalarıyla uğraşırken birde enerji kesintileriyle mücadele etmek zorunda” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Son bir yılda sanayide kullanılan..
Politika

Yılmazkaya: Sağlıkçıların sorunlarını görmüyor musunuz?

12 Aralık 2021
Sağlık Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmelerinde konuşan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yönelik sert eleştiriler yönelik sert eleştirilerde bulundu.“Sağlık Bakanlığı olarak, siz ..
Eğitim

Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılmalı

23 Kasım 2021
CHP Gaziantep Opr. Dr. Milletvekili Bayram Yılmazkaya, 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mülakatla alıma dayalı sözleşmeli öğretmenlik uygulamasının kaldırılması için TBMM Başkanlığına kanun teklifi sundu.2016 yılında doğu v..
Politika

Kömür bir yılda yüzde 140 zamlandı!

26 Ekim 2021
“Türkiye’de bir yandan doğalgaza zam yapılırken eş zamanlı olarak kömür fiyatları da dolar kuruyla birlikte arttı. Kömür fiyatları geçen seneye göre yüzde 140 yükseldi. Geçen sene 1250 TL olan kömürün tonu bu yıl 3000 TL’nin üzerinde.”S..
Politika

Basın İlan Kurumu İlan Payları Artırılmalı!

14 Ekim 2021
Basın İlan Kurumu İlan Payları Artırılmalı!TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin 15. maddesinde yer alan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca veril..
Politika

Yılmazkaya: Gaziantep’in çilesi bitmiyor

29 Eylül 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Gaziantep’in ne alt yapısı nede üst yapısı bu nüfusu kaldıramıyor. Konut yetersiz, elektrik altyapısı yetersiz, yollar yetersiz’ dedi.Yılmazkaya, AKP Hükümeti madem Gaziantep’e bu ..
Gündem

3 Milyon 667 bin 142 abonenin elektriği borcu yüzünden kesilmiş!

28 Eylül 2021
CHP’li Vekil Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Enerji Bakanlığının resmi verilerine göre, Türkiye genelinde borcu yüzünden 3 milyon 667 bin 142 abonenin elektriği 2020 yılında kesilmiş. Sadece Gaziantep i..
Politika

Bayram Yılmazkaya’dan konut fiyatlarına tepki

16 Eylül 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin “14 Bin Konut Projesi” ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.Yılmazkaya, ‘Faizler ve masraflarla belediyenin konut fiyatları 2 katına çıkmaktadır’..
Politika

Bayram Yılmazkaya’dan kutlama mesajı

8 Eylül 2021
Bayram Yılmazkaya’dan kutlama mesajıCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, CHP’nin 98. Yıl dönemi nedeniyle mesaj yayınlandı.Yılmazkaya, ‘Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim iki büyük eserim vardır;..
Politika

CHP’li vekil hükümeti topa tuttu!

5 Eylül 2021
CHP’li vekil hükümeti topa tuttu!Sanayide ve üretimde doğalgaza yapılan yüzde 15 zamla ilgili AKP Hükümeti’ne sert eleştirilerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkay, sanayi kuruluşlarıyla ilgili yapılan bu doğal..
Eğitim

Yılmazkaya Uyardı “Öğretmenleri riske atıyorsunuz!”

1 Eylül 2021
Yılmazkaya Uyardı “Öğretmenleri riske atıyorsunuz!”2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak olan okullarda haftanın 5 günü yüz yüze eğitim süreciyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e ya..
Politika

Gaziantep’te memur olmak zor

26 Ağustos 2021
Gaziantep’te memur olmak zor CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, ‘Gaziantep’te hayat o kadar pahalılaşmış ki ev kiraları uçmuş, ev fiyatlarının yanına yaklaşılamıyor’ dedi...
Politika

Yılmazkaya: 19 yıldır topladığınız deprem vergilerini ne yaptınız?

17 Ağustos 2021
Yılmazkaya: 19 yıldır topladığınız deprem vergilerini ne yaptınız?Marmara Depreminin yıldönümü nedeniyle önemli değerlendirmelerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Ülkede neredeyse her hafta bir felaket ya..
Politika

Gaziantep’te mahallelerin birleştirilmesine tepki

9 Ağustos 2021
Gaziantep'te mahallelerin birleştirilmesine tepkiGeçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Meclisinin aldığı kararla, Şehitkâmil’deki 37 mahallenin birleştirilmesini içeren düzenlemeye, CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkay..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...