• Anasayfa /
  • /
  • CFE Halı Fuarında Gözler Angel Halı ve Stefany Halı’da

CFE Halı Fuarında Gözler Angel Halı ve Stefany Halı’da

08 Aralık 2023 17:18 Ekonomi

2024 halı koleksiyonlarını ilk kez İstanbul’da global halı pazarında görücüye çıkaran gören Angel Halı ve Stefany Halının CFE Halı ve Zemin Kaplamalarında ki standı büyük ilgi görürken Angel Halı Yönetim Kurulu Üyesi Halit Halaf Algan ve Stefany Halı Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Algan fuarın beklentilerinin çok üzerinde bir ziyaretçi trafiğine sahip olduğunu ifade ettiler.

İstanbul’da gerçekleştirilen CFE Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında büyük ilgi gören Angel Halı ve Stefany Halı 2024 halı koleksiyonunun görücüye çıkarırken dünyanın bir çok ülkesinden gelen alım heyetlerinin uğrak noktası haline geldi. Fuarın ilk gününden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğradıklarını ifade eden Angel Halı Yönetim Kurulu Üyesi Halit Halaf Algan ve Stefany Halı Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Algan yaptıkları değerlendirmede “İstanbul’un halı ticaret merkezi olma yolundaki bütün çabaları destekliyoruz. Bizler CFE Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında iki markamızla yer aldık ve kendi ülkemizde ve İstanbul gibi bir dünyanın buluşma noktasında gerçekleştirilen fuarın sonuçlarını fuarın ilk gününden itibaren almaya başladık. Global halı pazarının en güçlü ülkelerinden birisi olan Türkiye’nin halı ticaret merkezi olması elbette halıcılık sektörünün üretimdeki liderliğini ihracata da yansıtacaktır. Fuarda emeği geçenleri yürekten kutluyor sektörümüz adına teşekkür ediyoruz” dediler.
Halıcılar da Ziyaretçiler de Fuardan Çok Memnun
Halı fuarının en gözde stantlarına sahip olan Angel Halı ve Stefany Halı sergiledikleri halı koleksiyonları gibi stantlarının fiziki yapısıyla da dikkat çekiyor. Angel Halı Yönetim Kurulu Üyesi Halit Halaf Algan ve Stefany Halı Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Algan fuar süresince yenilikçi ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladıklarını ve 2024 koleksiyonlarının gerek desen gerek renk seçimleriyle alıcıların büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek fuarda beklenenin üzerinde ilgi olmasının dikkat çekici olduğunu vurguladılar.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...