Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti

Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti
27 Şubat 2024 22:33

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile birlikte, Maaşkuyu Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinleyen Fadıloğlu ve Bozatlı sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Cumhur İttifakı Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu; Maaşkuyu Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyarete; AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, Serkan Özatıcı, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.

Her esnafla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve Milletvekili Mesut Bozatlı, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi, çözüm önerisinde bulundu. Esnafın yönettiği tüm soruları da yanıtlayan Milletvekili Mesut Bozatlı ve Başkan Fadıloğlu, esnafa bol ve bereketli kazanç diledi. Ziyaret ettiği her adreste büyük ilgi ile karşılanan Bozatlı ve Fadıloğlu, yolda karşılaştığı ve alışveriş yapan vatandaşla da selamlaştı, sohbet etti. Özellikle çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Fadıloğlu, isteyen herkesle fotoğraf çektirdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...