esnaf etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz’a Karşıyaka’da Sevgi Seli

8 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılma..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

28 Şubat 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu esnafa hayırlı işler dileyerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşla..
Politika

Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti

27 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile birlikte, Maaşkuyu Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinleyen Fadıloğlu ve Bozatl..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

24 Ocak 2024
Yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Şahinbey için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

4 Ocak 2024
Başkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziya..
Ekonomi

Esnafa Müjdeli Haber

3 Eylül 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'deki kararla KOBİ'lerin sistemden kullanabileceği kredi garantisi yüzde 50 artışla 100 milyon liradan 150 milyon liraya çıkarıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, küçük ve..
Yerel Yönetimler

Sayılı Günlerin Kaldığı GASTROANTEP Kent Esnafında Heyecan Yarattı

28 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde iki festivali içinde barındıracak GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde yapılacak etkinlikler esnafların ilgisini çekti.Gazi şehrin güneşten, toprakta..
Politika

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLA OMUZ OMUZA

6 Ağustos 2023
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın rahatı ve konforu için sayısız projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye devam diyor.Çeşitli programl..
Politika

Bilgiç Araban’da Gönülleri Fethetti 

3 Mayıs 2023
BİLGİÇ ARABAN'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Araban'da, Araban halkının gönüllerini fethetti. Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çal..
Gündem

Esnafın Sorun, Talep Ve Görüşlerini Dinlediler

25 Nisan 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak, AK Pa..
Yerel Yönetimler

Başkan Fatma Şahin’den Zincirli Bedesten Esnafına Destek Eli

4 Nisan 2023
72 ESNAF, PANORAMA MÜZESİ’NİN YANINDAKİ OTOPARK ALANINDA TİCARİ HAYATINA DEVAM EDECEK!Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremde aldığı hasar nedeniyle kapatılan Zincirli Bedesten’deki esnafın mağdur olmaması için harek..
Politika

HÜDA PAR Almacı Pazarı esnafını ziyaret etti

24 Ocak 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, beraberindeki heyetle birlikte Gaziantep'in en eski ve tarihi çarşılarından olan Almacı Pazarı esnafını ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR ..
Politika

HÜDA PAR esnafa destek istedi

28 Aralık 2022
Kentin en eski pasajlarından olan Söylemez Pasajı esnafını ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, esnafın çok zor durumda olduğunu ve gerekli desteklerin sağlanması gerektiğini ifade ..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Esnafımız en durgun günlerini yaşıyor

12 Aralık 2022
Piyasalardaki daralmanın küçük esnafı son derece olumsuz etkilediğine dikkat çeken HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Esnafımız en zor, en durgun ve en sıkıntılı günlerini yaşıyor.” dedi. Toplumun her kesimiyle bir araya gelen, ek..
Gündem

Aydın: “Gördük Ki Çok Büyük Eserlere, Hizmetlere İmza Atılmış”  

29 Eylül 2022
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Milletvekili Aydın, “Gerçe..
Gündem

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Toprak ’Tan Araban’a Ziyaret

29 Eylül 2022
Ak Parti Adıyaman Milletvekili Toprak ’Tan Araban’a ZiyaretAk Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak Araban ilçesinde Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdi.Milletvekilimiz Toprak ziyaretleri kapsamında Araban Belediye Başkanı..
Gündem

Ak Parti Gaziantep Hız Kesmeden Çalışmalarına Devam Ediyor

9 Ağustos 2022
AK Parti Gaziantep çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ başkanlığında;  Milletvekilleri Ahmet UZER, Mehmet ERDOĞAN, Nejat KOÇER, Derya BAKBAK, Ali ŞAHİN, Mehmet Sait KİRAZOĞLU, Müslüm Y..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Yürüyüşü

18 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenledi.Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ‘ne Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...