ziyaret etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den Şahin ve Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

7 Mayıs 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerind..
Gündem

GSO ‘dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

6 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Ku..
Gündem

Başkan Kadooğlu ve Yönetiminden Başkan Şahin’e Ziyaret

30 Nisan 2024
"Gaziantep akıllı tarıma geçiyor"Kadooğlu: Akıllı Tarım Projelerini Çok ÖnemsiyoruzGaziantep Dünyanın Gıda Üretim MerkeziTarım Alanında Devrim Gibi Yenilikler GeliyorGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve ..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Net Konuştu “Hiçbir şey Eskisi gibi Olmayacak”

28 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TAHMAZOĞLU'NDAN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER 31 Mart Yerel S..
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz’a Karşıyaka’da Sevgi Seli

8 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılma..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

28 Şubat 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu esnafa hayırlı işler dileyerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşla..
Politika

Bozatlı Ve Fadıloğlu Esnafı Ziyaret Etti

27 Şubat 2024
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile birlikte, Maaşkuyu Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinleyen Fadıloğlu ve Bozatl..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

24 Ocak 2024
Yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Şahinbey için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

4 Ocak 2024
Başkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziya..
Ekonomi

Ticaret Bakanı GAİB’i Ziyaret Etti

24 Ekim 2023
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Bakan Yardımcıları ve Bakanlık bürokratlarından oluşan heyet Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerine ziyarette bulundu. TİM Başkanvekili ve GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ile Güneydoğu..
Politika

AK Parti Gaziantep’ten Yavuzeli ve Araban’ı Ziyaret

11 Ekim 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan çoşkulu kalabalık İl Başkanı Murat ÇETİN ve yönetimini mutlu etti...
Eğitim

GİBTÜ’ye anlamlı ziyaret

5 Eylül 2023
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ve beraberindeki heyet GİBTÜ’yü ziyar..
Gündem

Gaziantep Yardım Vakfı’ndan Vali Çeber’e ziyaret

27 Ağustos 2023
Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Turgay Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı M. Turgay Eren, ziyaret sırasında Vali Kemal Çeber’e Vakfın çalışmaları ile i..
Politika

HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

10 Ağustos 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl başkanlığına atanan Murat Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk..
Gündem

Mehmet Şimşek Gaziantep’e Geldi

2 Temmuz 2023
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep'te geldi. Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekilleri ve protokol tarafından Gaziantep Havalimanın..
Politika

İl Başkanı TEYMUR Ve Yönetiminden Ak Parti Milletvekillerini Ziyaret

24 Haziran 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR ve il yönetim kurulu üyeleri TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL ile AK Parti Gaziantep Milletvekillerine ziyarette bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL ile bir araya g..
Politika

Bakbak Hastaneleri Gezdi

20 Mayıs 2023
Hastaneleri gezdi, sağlık çalışanlarını dinledi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamıyla hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. 14 Mayıs'ta AK Parti 28. Dönem Milletvekili seçilen Doç. Dr. Derya Bakbak hız kesmeden saha çalışmalarına kaldığı..
Politika

Ak Parti Milletvekili Adaylarının Mahalle Mitingleri Rekora Koşuyor

6 Mayıs 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmaları kapsamında mesailerine hız kesmeden devam ediyor.Kent genelinden, mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayları seçim çalışmalar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...