Bakbak Esnafın Kapısını Çaldı

23 Ağustos 2024 09:04 Gündem

AK Parti Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak, pazarcılardan taksicilere Şahinbey’de esnaflarla buluştu. Gaziantep’i karış karış gezen Bakbak, günü Şahinbey’deki esnaflara ayırdı. Kasap Cüce Caddesinde kasabından aktarına, boyacısından bakkalına çalmadık kapı bırakmadı, Karataş Pazarında tezgahları dolaştı. Taksi durağında taksici esnaflarla bir araya geldi. Bakbak, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf gezisini akşama kadar sürdürdü.

Esnaf ziyaretlerine ilişkin değerlendirme yapan Bakbak şunları söyledi:
“Üretim şehri Gaziantep’in bel kemiğidir esnaflarımız. Kazançları sadece evlerine ekmek götürmek değil aynı zamanda şehrimizi büyütmek, ekonomimizi büyütmek, ülkemizi güçlendirmektir. Onun için esnaflarımız çok kıymetliler. Bugün tüm günümüzü onlarla geçirdik. Kasap Cüce Caddesindeki dükkanları tek tek gezdik oradan Karataş’a geçtik. Karataş’ta hem pazarcı esnafımızı hem de diğer esnaflarımızı dolaştık. Açtığımız her kapının ardında ayrı bir hikâye ayrı bir gayrete şahit olduk. Bazı dükkanlarımızı kadınlarımızın çekip çevirdiğini gördük, bazı dükkanlarda ailesine yardım eden çocuklarımızı gördük. Bu çaba ve çalışma azmi bizi daha çok gayretlendiriyor.

Kasabından aktarına, mağazasından bakkalına actığımız her kapıda sıcak karşılama, hoş muhabbet vardı. Esnafımızın hayırlı, bereketli kazançları olsun, yüzleri hep böyle tebessüm dolsun. Yine gerek pazarda gerekse diğer esnaf ziyaretlerimizde alışveriş için çarşı pazarda olan vatandaşlarımızla da sohbet ederek, onların talep ve önerilerini aldık. Gaziantep’i adım adım gezip vatandaşımız ile gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.”
Milletvekili Bakbak’a esnaf ziyaretleri sırasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sökücü, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedioğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve teşkilat üyeleri eşlik eşlik etti.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...