• Anasayfa /
  • /
  • İl Başkanı TEYMUR Ve Yönetiminden Ak Parti Milletvekillerini Ziyaret

İl Başkanı TEYMUR Ve Yönetiminden Ak Parti Milletvekillerini Ziyaret

24 Haziran 2023 06:56 Politika

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR ve il yönetim kurulu üyeleri TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL ile AK Parti Gaziantep Milletvekillerine ziyarette bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL ile bir araya gelerek, Gazi şehrimiz için istişarelerde bulunan TEYMUR, söz konusu Gaziantep olunca her daim siyaset üstü baktıklarını ve daha iyi hizmetler sunmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getirdi.
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ, Ali ŞAHİN, Derya BAKBAK, Mesut BOZATLI, İrfan ÇELİKASLAN ve Bünyamin BOZGEYİK’e gerçekleştirdiği ziyaretlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR; ‘yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyor, misafirperverlikleri için tüm vekillerimize teşekkür ediyorum.’ İfadelerinde bulundu.
Ziyaretlerinde önceki dönem AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanı, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’yı da unutmayan TEYMUR, vefa örneği sergiledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan ziyaretlerde AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR’a; İl Başkan Yardımcıları Furkan ÖZDURDU, Ömer MARAKOĞLU, Hakan BENZER, Ramazan ÖZDEMİR, Mehmet Ali DALKAN, Mustafa KILIÇ, Bülent ATEŞ, Ahmet PARLAK, Abdurrahman İNAL, İsmail GÜLER, Harun YILDIZ, Abdulkadir GÜVEN ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...