Türkiye Ortalamasının On Puan Üzerinde Aldık

16 Mayıs 2023 14:24 Politika

Ak Parti’den Gaziantep Milletvekili seçilen eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde aldıklarını söyledi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep’te yine Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldıklarını söyledi. 14 Mayıs seçimlerinde de ‘Söz de karar da milletindir’diye yola çıktıklarını belirten Teymur, 28 Mayıs’ta da kazanacaklarını iddia etti. Teymur, tüm parti teşkilatlarına teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan”ı zafere ulaştırma sözü verdi.

Ak Parti’den milletvekili seçilen Abdülhamit Gül’de milletin oylarıyla seçilen vekiller olarak herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Gül, ‘ikinci turda çok daha güçlü bir destekle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceklerini söyleyerek konuşmasına devam etti. ‘Türkiye’de seçeneklerini denetler, beğenmezse gönderir. Sandıktan çıkan sonucun gereği yapılır. Gaziantep’te Türkiye ortalamasının 10 puan üstünde bir oy aldık. Ben herkese çok tesekkur ederim. Artık partimiz şehrimizdir. Hep beraber Kentin sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz. Gaziantep’e çok teşekkür ediyoruz’ dedi. Gül, bir kişinin dahi burnunun kanamadan seçimi tamamlamanın sevindirici ve gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak : 27haber.com merkezi

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...