Patlamanın Nedeni Belli Oldu

Patlamanın Nedeni Belli Oldu
07 Eylül 2022 00:53 Kaynak : haber merkezi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB)  araç üstü ekipman ve yürüyen merdiven imal edilen fabrikada meydana gelen patlamanın sebebi ve hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belli oldu.

Alınan bilgiye göre, patlama nedeninin vidanjörün patlaması sonucu meydana geldiği öğrenilirken, olay yerinde  incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Patlamada, hayatını kaybeden işçilerin ise Mustafa Kesiktaş (27) ile Ercan Kılıç (25) olduğu ifade edildi. Kesiktaş ile Kılıç’ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Baksan Araç Üstü Ekipman ve Yürüyen Merdiven’e ait fabrikada bulunan vidanjörün patlaması sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Patlamanın yaşandığı fabrikanın AK Parti GaziantepMilletvekili Derya Bakbak ve ailesine ait olduğu belirtildi.

Hayatını kaybeden işçilerin ailelerinin olay yerine vardıkları öğrenilirken Gaziantep Valisi Davul Gül ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, patlamanın yaşandığı fabrikaya giderek olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...