yangın etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep’te Tramvayın Üzerine Yıldırım Düştü

6 Mayıs 2024
Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın çıktı. Gaziantep’te 15 Temmuz durağından g..
Asayiş

Gaziantep’te Tapu Müdürlüğü’nde yangın

1 Şubat 2024
Karataş’ta bulunan Gaziantep Tapu Kadastro ve Şahinbey Tapu Müdürlüğü’nün çatısında yangın çıktı. Olaya itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Müdürlük altında bulunan kafede bulunan müşteriler büyük panik yaşadı. Polis ekipleri olay yerinde g..
Gündem

Gaziantep Büyükşehir, Ormanlar İçin 7/24 Nöbette

19 Temmuz 2023
EKİPLER ORMAN YANGINLARINA KARŞI KORUYUCU ÖNLEYİCİ TEDBİRLERİ ALIYORGaziantep Büyükşehir Belediyesi, sıcakların etkili olmasıyla beraber yaşanabilecek orman yangınlarını önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...
Gündem

GAOSB’de Yangın

4 Temmuz 2023
Gaziantep organize 5.sanayi bölgesinde bulunan Selma Gül Sağlık hizmetleri fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyüklüğü korkuturken onlarca itfaiye aracı olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına yoğ..
Yurt Haber

Duman Mahalle Sakinlerini Korkuttu

13 Ocak 2023
Olay dün gece Değirmiçem Mahallesi Göğüş Caddesinde bir apartmanın giriş katında meydana geldi.Apartmanda oturanların dumanı fark edip olaya anında müdahele edilmesi sonucu olası büyük faciadan dönüldü. Boşaltılan apartmana kısa sürede ..
Eğitim

GAÜN personeline yangın eğitimi

10 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü personeline Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp tarafından yangın eğitimi verilerek, yangın tatbikatı çalışması yapıldı. Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp, yangın eğitiminin kamu kuru..
Asayiş

Yangına Müdahele Eden İtfaiye Çavuşu Şehit Oldu

15 Eylül 2022
Yakın zamanda Nizip yolundaki feci kazada hayatını kaybeden üç itfaiye erinin acısı daha dinmeden bir ocağa daha babasızlık ateşi düştü.. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi B..
Asayiş

Patlamanın Nedeni Belli Oldu

7 Eylül 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB)  araç üstü ekipman ve yürüyen merdiven imal edilen fabrikada meydana gelen patlamanın sebebi ve hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belli oldu. Alınan bilgiye g..
Çevre

Orman Yangını Söndürüldü

18 Temmuz 2022
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Burç Ormanında çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı. Fatma Şahin yaptığı açıklamasında, "Burç Ormanı’nda çıkan yangın saat 15:55'te  Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerimizin yoğun çalışması s..
Çevre

Hüzün Ve Sevinç Bir Arada

7 Temmuz 2022
Kurban Bayramı'na 2 gün kala evi yanan aile, hüznü ve sevinci bir arada yaşadı.İddiaya göre Gaziantep'in Araban ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde 7 katlı binanın 6. katında kirada oturan Eyüp Yıldırım, eşiyle birlikte hastaneye gitti. Ev..
Gündem

Gaziantep’te büyük yangın

21 Şubat 2022
Gaziantep’te bir hurdacıda yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri intikal etti.Nizip Caddesi’nde bir hurdacıda henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın paniğe sebep oldu. Olay ..
Yerel Yönetimler

Yangınlardan zarar gören vatandaşlara Büyükşehir’den yardım eli

10 Ağustos 2021
Yangınlardan zarar gören vatandaşlara Büyükşehir’den yardım eliGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye genelinde meydana gelen yangın olaylarında mağdur olan vatandaşlara ayni yardım yapılacağını duyurdu.Gaziantep..
Gündem

Gaziantep’in köylerine yangına karşı malzeme yardımı

6 Ağustos 2021
Gaziantep'in köylerine yangına karşı malzeme yardımı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde olası bir yangın tehlikesinde kullanılmak üzere Gaziantep’e ba..
Yerel Yönetimler

Yangından etkilenen şehirlere Şahinbey’den 10 milyon TL

3 Ağustos 2021
Yangından etkilenen şehirlere Şahinbey'den 10 milyon TLDaha önce yanan ormanlar için 27.000 ağaç, Osmaniye ve Manavgat'a su tankeri gönderen Şahinbey Belediyesi şimdi de yangında etkilenen şehirler için 10.000.000 TL'lik destek sağlayac..
Gündem

Orman yangınlarında can kayıpları artıyor

2 Ağustos 2021
Orman yangınlarında can kayıpları artıyorTürkiye’nin dört bir tarafında meydana gelen orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı da artıyor. Yangınlar sırasında şu ana kadar Hasan Ali Yüksel, Osman Kardaş, Şehri Kardaş, Erdal Tok..
Gündem

Vali Gül’den Gaziantep’teki yangınla ilgili çok önemli açıklama

31 Temmuz 2021
Vali Gül'den Gaziantep’teki yangınla ilgili çok önemli açıklamaGaziantep Valisi Davut Gül, kentte çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, ‘Gaziantep yanmıyor. Yangın çıktı ve söndürüldü’ dedi.Vali Gül, sosyal medya hesabından yang..
Çevre

Büyükşehir Belediyesinden 70 bin fidan desteği

31 Temmuz 2021
Büyükşehir Belediyesinden 70 bin fidan desteğiGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kilis’e bağlı Demirciler ve Gülbaba köyleri yakınlarında çıkan orman yangını nedeniyle kaybolan 70 hektarlık yeşil alan için 70 bin fidan desteğind..
Gündem

Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklama

30 Temmuz 2021
Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklamaGAZİANTEP Valisi Davut Gül, kentte paniğe yol açan yanık kokusu ile ilgili olarak açıklama yaptı. Vali Gül sosyal medya hesabı üzerinden, “Duman ve koku konusundaki hassasiy..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...